Årøsund Oplevelsen

Årøsund Badehotel

Årøsund Oplevelsen

En private dining hvor alt er tænkt ned i mindste detalje. De visuelt smukke anretninger bliver båret frem af stor, eksklusiv og komplekse smage. Det her er noget af det bedste, som viser essensen af hvad private dining er. Hvor I er i centrum og blot skal læne jer tilbage og lade forestillingen begynde.

1195 DKK / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Krustade med Anderagout - Havgus - Spæde Urter

Syltet Rødbede - Bresaola - Syrlig Mayonaise

Håndhakket oksetatar - Grøn Tabaso

Braiserede oksehaler - Urter - Tomat Mayonaise

OPFRISKER

Citronverbena Sortbet.

BRØD

Surdejsbrød med lokal Æblemos - Hjemmekærnet Smør

FORRET

Skovkylling - Kraftig Sauce - Jordskok/Pære Chutney

HOVEDRET

Omaha Ribeye - Løg - Kraftig Sauce med Sennepsfrø og Ramsløg

DESSERT

Citronfromage - Karamel - Hvid Chokolade

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Årøsund Badehotel

Årøsund Badehotel gør en enorm stor dyd ud af og og bruge naturen de har omkring sig. I de varmer månederne bliver de tidlige timer brugt på og sanke ud i naturen. Svampe, bær urter osv, som derefter bliver tørret fermenteret eller lign. Så man om vinteren, i de kolde måneder kan nyde smagen af sommeren. Det er det som er grobund for køkkenet, ydmyge råvarer, som gennemgår det nordiske køkkens toner, det bundsolide håndværk og smags repetoir fra det franske køkken, som danner en grundsten for smagende. Fra snacks bliver sat ind på bordet skal det serveres og anrettes visuelt smukt og være startskuddet til en heldhedsoplevelse hvor alle sanser kommer i spil.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer