Krustade med Anderagout - Havgus - Spæde Urter
Syltet Rødbede - Bresaola - Syrlig Mayonaise
Håndhakket oksetatar - Grøn Tabaso
Braiserede oksehaler - Urter - Tomat Mayonaise
Citronverbena Sortbet.
Surdejsbrød med lokal Æblemos - Hjemmekærnet Smør
Skovkylling - Kraftig Sauce - Jordskok/Pære Chutney
Omaha Ribeye - Løg - Kraftig Sauce med Sennepsfrø og Ramsløg
Citronfromage - Karamel - Hvid Chokolade
En oplevelse i fuld balance. Når Årøsund Badehotel med Mikkel Klintmann som køkkenchef, kommer hjem til jer, så er der en af de sjældnere oplevelser i vente. En private dining hvor alt er tænkt ned i mindste detalje. De visuelt smukke anretninger bliver båret frem af stor, eksklusiv og komplekse smage, så man bliver skudt tilbage af ren wauw fornemmelse. Fra start til slut skal det være sådan for Årøsund Badehotel, en totaloplevelse hvor alle sanser kommer i spil.
Årøsund Badehotel gør en enorm stor dyd ud af og og bruge naturen de har omkring sig. I de varmer månederne bliver de tidlige timer brugt på og sanke ud i naturen. Svampe, bær urter osv, som derefter bliver tørret fermenteret eller lign. Så man om vinteren, i de kolde måneder kan nyde smagen af sommeren. Det er det som er grobund for køkkenet, ydmyge råvarer, som gennemgår det nordiske køkkens toner, det bundsolide håndværk og smags repetoir fra det franske køkken, som danner en grundsten for smagende. Fra snacks bliver sat ind på bordet skal det serveres og anrettes visuelt smukt og være startskuddet til en heldhedsoplevelse hvor alle sanser kommer i spil.