Libanesisk brød med tahin sauce.
Håndpillet Rejer - Tørret Lime - Grillet Skole Agurk - Peanuts - Mynte
Humus - Olivenolie - Aleppo Chili - Spidskommen
Baba Ganoush - Granatæbler - Dild
Tomatsalat - Vindruer - Sumak - Mynte
Melon - Halloumi - Figner
Stegte Kartofler - Koriander - Sort Kardemomme
Hvedekerner - Grillet Rødløg - Syltet Radiser
Couscous - Chili - Urter - Agurker - Persille
Malouf - Kål - Harissa - Kanel
Shawarma - Blomkål - Tahin
Grillet Kylling - Granatæble Sirup - Grøn Chili
Braiseret Lammebov - Ras el Hanout - Koriander
Baklava.
Mango "Ispind".
Ba´dunis betyder "Smag" på arabisk og er hele fundamentet for Ba´dunis. Køkkenet har base i det mellemøstlige og traditionel Meze køkken, hvor alle retter serveres som social dining. At opleve Ba´dunis er som et eventyr fra 1001 nats eventyr, hvor alle serveringer er et fyrværkeri i farver og bombastiske smage
Ba´dunis betyder "Smag" på arabisk og er hele fundamentet for Ba´dunis. Køkkenet har base i det mellemøstlige og traditionel Meze køkken, hvor alle retter serveres som social dining. At opleve Ba´dunis er som et eventyr fra 1001 nats eventyr, hvor alle serveringer er et fyrværkeri i farver og bombastiske smage. Køkkenet har sine dybe rødder i det libanesiske køkken Urterne og krydderierne spiller førsteviolin og er stjernerne. De værner og kere om kulturen og traditionerne, som er så vigtige i det libanesiske køkken og hele det traditionelle meze princip, som omkranser alle middelhavslandene.