Håndpillede rejer, Rejechips samt reje creme
Sprøde rodfrugter med spæde urter
Ananas i cointreau med tørret kaviar
Æbleskive med blæksprutte
Østers og wasabi
Surdjesbrød og smør rørt med havsalt
Taskekrabbe i saltet knoldselleri, ørredrogn, syltet boljebeder samt burre blanc sauce og dild
Stegte kammuslinger, perleløg, og græskar, samt variation af blomkål med hummer fumé
Grillet hummer, kejserhatte, crudite af rødbede og brunet smør sc med lagret soja
Grillet svinebryst i mørk miso, karamelliseret fløde og salatløg med ponzu sauce, ribs og purløg
Oksehøjreb med grillet porre, stegt hjertesalat a la francaise, syltede rødbeder med brombær samt sauce bordelaise
Unika oste med kiks og sylt
Håndlavet ispind – espresso, vanilje og mørk chokolade
Hengemte bær & "Chokoladekage"
Sødt til kaffen
Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.
Når du bestiller gennem chefmade, får du mere end bare en fantastiske Privat Dining oplevelse. Du får vores tryghedsgaranti, som sikrer dig en uforglemmelig aften med dig som vært i centrum.
Chefmade er din tryghedsgaranti for at du som vært kan du slappe af og nyde hele aftenen, velvidende at alt er i de bedste hænder - før, under og efter din Private Dining.
Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.
Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.
Det sker heldigvis meget sjældent, men hvis restauranten oplever udfordringer, gør vi alt hvad der står i vores magt til at finde en ny restaurant. Denne ekstra sikkerhed for at I ikke står med et middagsselskab uden mad til Jeres rester, er selvfølgelig meget vigtigt for dig som vært, til at du kan slappe af og vide, at der bliver sørget for alt.
Livet er uforudsigeligt. Derfor tilbyder vi fleksible afbestilling muligheder, så du kan planlægge med ro i sindet. Se vores betingelser her.
Få hjælp af vores Private
Dining eksperter
FRA ASIENS BEDSTE TIL DANSK-FRANSK FINESSE. Dyk ned i en verden, hvor fransk elegance møder japansk finesse. Hussein Mustapha, en stjerne i Danmarks gastronomiske univers, inviterer dig indenfor til en kulinarisk oplevelse uden sidestykke. Fra hans dybfølte passion for iskunst i Frossen Pind til hans rejser i Asiens kulinariske hjerte, er BÂTON GLACÉ kulminationen på en livslang kærlighedsaffære med mad. Forbered dig på en rejse, hvor traditionelle grænser udfordres, og hvor hver ret fortæller en historie
Hussein Mustapha, kendt fra Danmarks gastronomiske elite som Geranium og Frederikshøj, og med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl, introducerer stolt BÂTON GLACÉ. Efter dyb fordybelse i Asiens kulinariske skatte, især på den trestjernede Michelin-restaurant Narisawa, kombinerer han nu fransk elegance med japansk præcision. Navnet BÂTON GLACÉ, der betyder "isstav", hylder hans con amore projekt, Frossen Pind, hvor is bliver til kunst. Mustapha stopper ikke ved det forventelige. Konstant udfordres smagsløgene, skaber nyskabende sammensætninger og præsenterer en menu, der skifter med sæsonerne. Med BÂTON GLACÉ inviterer Mustapha på en uforglemmelig gastronomisk rejse, hvor fransk tradition møder innovation
Kontakt os