Skaldyrs Galore

Clausens Fisk

Skaldyrs Galore

Den ultimative fisk- og skaldyrsoplevelse, hvor der serveres en bred vifte af de mest velsmagende og friske fisk og skaldyr. Nyd flere serveringer med alt fra jomfruhummer og søkogte rejer til østers og krabbe.

670 DKK / kuvert

2 serveringer

Serveringer
BRØD

Friskbagt brød med urtesmør.

SKALDYRSFAD

Søkogte rejer med aioli.

Krabbeklør med salsa rosa.

Jomfruhummer med løvstikke pesto.

Østers med vinagrette og citron.

Hummer med gomadressing.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gÌster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer büde dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstür vi, at hver vÌrt og deres gÌster har unikke prÌferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegüende kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestüende position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diÌtbehov, kulturelle prÌferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

FĂĽ hjĂŚlp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Clausens Fisk

P. Clausens Fiskehandel er landets Ìldste fiskeforretning og stammer helt tilbage fra 1888. Butikken har i 5 generationer leveret friske fisk og skaldyr til Aarhus og omegn. En traditionsrig fiskeforretning, der ikke gür pü kompromis med kvaliteten og altid leverer fisk og skaldyr af fineste kvalitet.Med et hold dygtige fiskemÌnd og kokke, leverer de i dag ogsü fisk og skaldyr til diverse arrangementer med et smil pü lÌben! Alt kan (nÌsten) lade sig gøre - selv hvis du ønsker dig en hotdog med friteret søpølse. LÌkre serveringer og en bred vifte af fantastiske fisk og skaldyr.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer