Restaurant cover image

Dauphine

Restauranter

Dauphine

Menuer

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Dauphine

Restaurant Dauphine har Frankrig i hjertet. Restauranten har båret sit navn siden sommeren 1996, og gør dermed restauranten til en af Aarhus´ ældste. Navnet kommer af Dauphin, som er en fransk kongelig titel, opkaldt efter landskabet Dauphiné. Fra 1349 var Dauphin titel på den franske kronprins. Dauphine er dermed kronprinsesse. Men restaurantens navn er i virkeligheden en reference til en fiktiv restaurant i Georges Simenons bøger om Commissaire Maigret.

Start forespørgsel

Seneste anmeldelser af Dauphine

5 / 5 ud af 5 stjerner

Super god oplevelse

Fantastisk lækker mad. Kokken sørgede for at retterne blev serveret i fint tempo og alt blev serveret med et smil. I øvrigt efterlod han køkkenet renere end han modtog det :-)

Morten

5 / 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk

Skøn aften og fantastisk mad. Alt spillede til U/G kryds og slange🫶💪

Frank

5 / 5 ud af 5 stjerner

Helt fantastisk

Maden var helt fantastisk og fik megen ros af vores gæster. Kokken var høflig og fortalte fint om hver ret. Der var pænt ryddet op efter ham.

Heidi

5 / 5 ud af 5 stjerner

Mange fine vegetariske smagssanser

Mange fine vegetariske smagssanser og selv vores kødspisende professionelle atlet var imponeret og mæt. Super sød betjening der også var gode for en sjov og hyggelig bemærkning, så vi er meget tilfredse igen igen igen.

Charlotte

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer