Den Lille Dauphine

Dauphine

Den Lille Dauphine

Drøm jer tilbage til Parisernes brasserie og indfri jeres drømme om klassisk fransk gastronomi. Denne middag er baseret på klassiske teknikker, dybe smage og æstetiske anretninger. En ambitiøs fine dining oplevelse, hvor hyggen, nærvær og stor smag er sat på spidsen.

825 DKK / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

3 spændende snacks i en servering

BRØD

Vores gode brød & luftigt smør

FORRET

Ceviche - asparges, karamelliseret citron & musling

MELLEMRET

Nye danske kartofler - comte, morkel & consomme

HOVEDRET

Græsfodret okse på to måder- nye løg, seller & sauce supreme

DESSERT

Rabarber - cremeaux, brunet smør is & saltet karamel

Om Restauranten

Dauphine

Restaurant Dauphine har Frankrig i hjertet. Restauranten har båret sit navn siden sommeren 1996, og gør dermed restauranten til en af Aarhus´ ældste. Navnet kommer af Dauphin, som er en fransk kongelig titel, opkaldt efter landskabet Dauphiné. Fra 1349 var Dauphin titel på den franske kronprins. Dauphine er dermed kronprinsesse. Men restaurantens navn er i virkeligheden en reference til en fiktiv restaurant i Georges Simenons bøger om Commissaire Maigret.

Seneste anmeldelser af Dauphine

5 / 5 ud af 5 stjerner

Helt fantastisk

Maden var helt fantastisk og fik megen ros af vores gæster. Kokken var høflig og fortalte fint om hver ret. Der var pænt ryddet op efter ham.

Heidi

5 / 5 ud af 5 stjerner

Mange fine vegetariske smagssanser

Mange fine vegetariske smagssanser og selv vores kødspisende professionelle atlet var imponeret og mæt. Super sød betjening der også var gode for en sjov og hyggelig bemærkning, så vi er meget tilfredse igen igen igen.

Charlotte

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer