Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.
Når du bestiller gennem chefmade, får du mere end bare en fantastiske Privat Dining oplevelse. Du får vores tryghedsgaranti, som sikrer dig en uforglemmelig aften med dig som vært i centrum.
Chefmade er din tryghedsgaranti for at du som vært kan du slappe af og nyde hele aftenen, velvidende at alt er i de bedste hænder - før, under og efter din Private Dining.
Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.
Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.
Det sker heldigvis meget sjældent, men hvis restauranten oplever udfordringer, gør vi alt hvad der står i vores magt til at finde en ny restaurant. Denne ekstra sikkerhed for at I ikke står med et middagsselskab uden mad til Jeres rester, er selvfølgelig meget vigtigt for dig som vært, til at du kan slappe af og vide, at der bliver sørget for alt.
Livet er uforudsigeligt. Derfor tilbyder vi fleksible afbestilling muligheder, så du kan planlægge med ro i sindet. Se vores betingelser her.
Få hjælp af vores Private
Dining eksperter
Thomas Munk dyrker Kirsten Hüttemeier og finder sin inspiration i de fynske råvarer, hvor han holder sig til lokale leverandører så vidt som muligt. Der leveres fisk fra Bogense, kød fra Vestfyn, kartofler fra Gamborg og urter fra skoven.
Restaurant Det fynske madhus har deres fokus i det danske køkken, men lader sig inspirere af bl.a. det franske i forhold til tilberedning og respekten for den enkelte råvarer. Smagen er i højsædet og forkæler smagsløgene med sin dybde. Thomas Munk er ikke et nyt navn på den fynske madscene, han har haft flere succesfulde projekter ,og madanmelderne er vilde med hans gennemtænkte danske stil, som udfordrer normalen. Han har altid haft interesse for madlavning og har mange års erfaring med kunsten. I kan se frem til en madoplevelse der udover at have smæk på smagene, også præsterer på farverne.
Start forespørgsel