Restaurant cover image

Det Fynske Madhus

Restauranter

Det Fynske Madhus

Menuer

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Det Fynske Madhus

Restaurant Det fynske madhus har deres fokus i det danske køkken, men lader sig inspirere af bl.a. det franske i forhold til tilberedning og respekten for den enkelte råvarer. Smagen er i højsædet og forkæler smagsløgene med sin dybde. Thomas Munk er ikke et nyt navn på den fynske madscene, han har haft flere succesfulde projekter ,og madanmelderne er vilde med hans gennemtænkte danske stil, som udfordrer normalen. Han har altid haft interesse for madlavning og har mange års erfaring med kunsten. I kan se frem til en madoplevelse der udover at have smæk på smagene, også præsterer på farverne.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer