Røget havørred, puløgscreme, rugknas, syltet agurk, ørredrogn og urter fra haven.
Skagenrejer med syltet tomater, agurk, ramsløgsmayo, Kalix Löjromog urter.
Variation af kalv med dampet forårskål, kniste kartofler og rødvinssauce.
Udvalg af danske oste med sødt og sprødt.
Gateau Marcel med rabarber, crumble og vaniljeis.
Thomas Munk dyrker Kirsten Hüttemeier og finder sin inspiration i de fynske råvarer, hvor han holder sig til lokale leverandører så vidt som muligt. Der leveres fisk fra Bogense, kød fra Vestfyn, kartofler fra Gamborg og urter fra skoven.
Restaurant Det fynske madhus har deres fokus i det danske køkken, men lader sig inspirere af bl.a. det franske i forhold til tilberedning og respekten for den enkelte råvarer. Smagen er i højsædet og forkæler smagsløgene med sin dybde. Thomas Munk er ikke et nyt navn på den fynske madscene, han har haft flere succesfulde projekter ,og madanmelderne er vilde med hans gennemtænkte danske stil, som udfordrer normalen. Han har altid haft interesse for madlavning og har mange års erfaring med kunsten. I kan se frem til en madoplevelse der udover at have smæk på smagene, også præsterer på farverne.