Den Store Fynbo

Det Fynske Madhus

Den Store Fynbo

Nyd denne menu bestående af 5 serveringer, som vil tage jer med ud på en rejse i den danske naturs råvarer. I kan se frem til at nyde kammuslingecarpaccio, svinekæber og lækkert rosastegt andebryst.

695 kr. / kuvert

5 serveringer

Serveringer
FORRET

Røget havørred, puløgscreme, rugknas, syltet agurk, ørredrogn og urter fra haven.

MELLEMRET

Skagenrejer med syltet tomater, agurk, ramsløgsmayo, Kalix Löjromog urter.

HOVEDRET

Variation af kalv med dampet forårskål, kniste kartofler og rødvinssauce.

OST

Udvalg af danske oste med sødt og sprødt.

DESSERT

Gateau Marcel med rabarber, crumble og vaniljeis.

Om Restauranten

Det Fynske Madhus

Restaurant Det fynske madhus har deres fokus i det danske køkken, men lader sig inspirere af bl.a. det franske i forhold til tilberedning og respekten for den enkelte råvarer. Smagen er i højsædet og forkæler smagsløgene med sin dybde. Thomas Munk er ikke et nyt navn på den fynske madscene, han har haft flere succesfulde projekter ,og madanmelderne er vilde med hans gennemtænkte danske stil, som udfordrer normalen. Han har altid haft interesse for madlavning og har mange års erfaring med kunsten. I kan se frem til en madoplevelse der udover at have smæk på smagene, også præsterer på farverne.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer