Surdejsbrød med saltet smør.
Sprød Tartelet - Wasabicreme - Urter som salat
TAKOYAKI "Saltet" japansk æbleskive - Braiseret blæksprutte - Trøffelcreme
Saltet norske kammuslinger - Ponzu med citrus - Ume Boshi - Caviar
Stegt and - Lune Kirsebær - Varme Krydderier - Sauce med Indonesisk Peber
Karamelliseret Kokos - Is på mørk Chokolade med Miso - Yuzu - Crumble
Henrik Jyrk er manden. En mand der to år i træk har vundet Danmarks største kokkekonkurence. Tidligere køkkenchef på en af de mest kendte Michelin-restauranter i verden, Atelier Crenn i Californien. Nu bringer han sit bombastiske og pan-asiatiske køkken hjem til dig.
De fantastiske og forttyllende smage fra det asiatiske køkken er omdrejningspunktet hos Private Dining By Henrik Jyrk. De har kastet sig over det pan asiatiske køkken, hvor de forkæler restaurantens gæster med fantastiske smage, der både udfordrer og forfører. Al inspirationen er hentet fra det asiatiske, hvor smagsoplvelsen og teknikerne er i højsædet. Smagsløgene vil blive udfordret og forkælet, når man skal igenne det asiatiske køkken. Fra Singapore i det sydlige Asian, til Hokaidoo i det nordlige Japan, er inspirationen hentet.