Sprød Gris - Japansk Emulsion - Caviar
Takoyaki som "Salte Æbleskiver - Rygeost - Trøffel
Tatar af Laks - Nordisk Wasabi - Rogn
Surdejsbrød med saltet smør.
Hånddykket Norsk Kammusling - Saltet Agurker - Citrus - Shiso Karse
Smørpocheret Kysttorsk - Karamelliseret Fennikelpure - Sauce Blanquetté med Yuzu Kosho
Dansk græsfodret kalv - Spinatpure med miso - Saltede Citroner - Pebersauce med indonesisk peber
48 måneder lagret Comté - Grillet Brød - Membrillo
Karamelliseret Ananas - Is på biodynamisk fløde - Lakrids - Tuillé
Sødt til kaffen.
Henrik Jyrk er manden. En mand der to år i træk har vundet Danmarks største kokkekonkurence. Tidligere køkkenchef på en af de mest kendte Michelin-restauranter i verden, Atelier Crenn i Californien. Nu bringer han sit bombastiske og pan-asiatiske køkken hjem til dig.
De fantastiske og forttyllende smage fra det asiatiske køkken er omdrejningspunktet hos Private Dining By Henrik Jyrk. De har kastet sig over det pan asiatiske køkken, hvor de forkæler restaurantens gæster med fantastiske smage, der både udfordrer og forfører. Al inspirationen er hentet fra det asiatiske, hvor smagsoplvelsen og teknikerne er i højsædet. Smagsløgene vil blive udfordret og forkælet, når man skal igenne det asiatiske køkken. Fra Singapore i det sydlige Asian, til Hokaidoo i det nordlige Japan, er inspirationen hentet.