Ibuto

Dining By Jyrk

Ibuto

Den Ultimative private dining oplevelse med smagens mester. Lad Ibuto by Henrik Jyrk overraske og forkæle jer med serveringer i absolut verdensklasse fra det pan asiatiske køkken. Manden bag Restauranten er en af landets dygtigste og en større mester i smag og balance skal man lede længe efter.Dette er en oplevelse, som der sent vil blive glemt for alle.

1550 DKK / kuvert

8 serveringer

Serveringer
SNACKS

SPRØD WONTON - Japansk mayo & tomat

TARTELET - Rygeost, Wasabi & Rejer

IBERICO SKINE

BRØD

Brød med økologisk smør

FORRET

Kammusling - Ponzu - Sesam - Ørredrogn & Øster blade

1. MELLEMRET

Krabbe - Karry - Tomat & Papadum

2. MELLEMRET

Torske fisk - Caviar - Miso - Vinter spinat & creme sauce

HOVEDRET

Sæsonens vildt - kål - Aromatiske urte - Trøffel & Sauce exotic

OST

Lagret comte - Sprød tang - Tørret frugt

DESSERT

Chokolade - kokos - matcha & krokant

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Dining By Jyrk

De fantastiske og forttyllende smage fra det asiatiske køkken er omdrejningspunktet hos Private Dining By Henrik Jyrk. De har kastet sig over det pan asiatiske køkken, hvor de forkæler restaurantens gæster med fantastiske smage, der både udfordrer og forfører. Al inspirationen er hentet fra det asiatiske, hvor smagsoplvelsen og teknikerne er i højsædet. Smagsløgene vil blive udfordret og forkælet, når man skal igenne det asiatiske køkken. Fra Singapore i det sydlige Asian, til Hokaidoo i det nordlige Japan, er inspirationen hentet.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer