Tierre Veggie

El Patrón

Tierre Veggie

675 DKK / kuvert

5 serveringer

Serveringer
Snacks

Homemade tortilla chips (totopos) chunky guacamole and salsas.

Forret

Tarasca soup: slow cooked beans, ancho chilli, veg bouillon, crispy tortilla strips, queso fresco, creme fraiche.

Forret

Quesadilla: Corn torilla, queso Oaxaca. zucchini flower, green salsa tatemada.

Forret

Tostada: Fried tortilla, huitlacoche, chilli serrano emulsion, avocado, peanuts, crispy leek, coriander.

Hovedret

Mole negro: Grilled cauliflower, fried platain, rice.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Kontakt os

Om Restauranten

El Patrón

En private dining med El Patrón er en oplevelse af hvad autencitet. Det mexicanske køkken bygger på en stor diversitet i smage, friskhed, Substans, krydderier og farver. Tankerne bag El Patrón bygger på grundsmagene fra det gamle Maya og Azteker køkken, men moderniseret til den nutidige private dining scene - fornyet og raffineret. Smagende som sammen med de visuelle smukke anretninger, skal skabe en balance i helhedsindtrykket. Og som i fællesskab, skal bringe en hver mundfuld, oplevelsen op på et højere niveaue.

Kontakt os

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer