Stikkelsbær, timian og dild.
Madeira, fermenteret asparges og karse.
Rødebede, svampe og hasselnødder.
Udvalg af sprøde og bløde snacks.
Ferdinand´s surdejsbrød.
Citrus, kærnemælk og valnødder.
Karamel, popcorn og mandel.
Restaurant Ferdinand kører det moderne europæiske køkken på højeste niveau. Nøgleorderne er store smage i balance. Først derefter kommer æstetik. Deres gastronomiske rygrad er stærk, og de bukker ikke under for nye trends og gamle dogmer.
Restaurant Ferdinand giver jer en helstøbt oplevelse, hvor smagene er dybe, fyldige og i fuld balance. Den moderne europæiske madstil foreskriver, at deres retter indeholder det bedste europa har at byde på. Lad Ferdinand introducere jer til en potpourri af forskellige køkkener, der hver især har givet alt deres kærlighed til individuelle råvarer, som de ynder og elsker at gå helt i dybden med. Restaurant Ferdinand har deres egen stil, og de er ikke bange for at bryde med tidens dogmer. Derfor vil I kunne opleve inspirerende fortolkninger af klassiske råvarer. Dette kunne f.eks. være ravioli med oksehale og kammuslinger, da fedmen fra halerne og sødmen fra kammuslingerne, skaber en fantastisk harmoni.