Fra 6 til 100 kuverter
København, 2150
85 km max afstand
En 'rising star' på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er en sammensmeltning fra den gastronomiske rejse, som køkkenchef Gabriele har været på. Middelhavets rene smage bliver sat sammen med en passion for håndværket og verdens smage. Oplev en private dining fra et stjerneskud på Danmarks gastronomiske scene.
Med opvækst i familiens 'trattoria' i Palermo har køkkenchef og ejer Gabriele Rizzo fået restaurantscenen og kærligheden til mad ind med modermælken. Fra start har køkkenet været en naturlig del af hans liv. I en tidlig alder trak rejselysten i ham. Drevet af smagene fra de mange verdenshjørner har gastronomien bragt ham forbi den ene toprestaurant efter den anden. Alt sammen for at lære fra nogle af verdens bedste kokke – fra San Franciscos 3-stjernede Michelin-restauranter COI og Benu til Geranium og Jordnær i Danmark, hvor han var assisterende køkkenchef.