Abacus

HÂIDAN

Abacus

Mødet mellem de mange smage fra det store verdenskøkkenet. Forenet under de mange gastronomiskerejser, som Gabrielle har været på. Det handler om forbindelsen i mødet mellem teknikker, de rene smage fra middelhavskøkkenet og sat sammen med små twists fra verdensens ingredienser. Kunstneren møder gæsten i øjenhøjde.

1000 kr. / kuvert

7 serveringer

Serveringer
SMÅ FORFØRELSER

Norske Rejer - Yuzu Kosho - Shiso

Jomfruhummer - ´Nduja - Miso - Sprødt

BRØD

Surdejsbrød med 6 års gammel Champagne surdej.

Serveret med saltet smør og honning.

STARTER

Hamachi - Hokkaido - Sorrento Citroner

FORRET

Boullion på Løg - Danske Kartofler - Trøffel

MELLEMRET

Chines 5 Spice - Gris - Bouquet Garni - Jus

HOVEDRET

BBQ Grillet Havtaske - Bouquet Garni - Fumé

DESSERT

Madagaskar Vaniljeis - Hasselnød "Biscuit" - Hibiscus

Om Restauranten

HÂIDAN

Med opvækst i familiens 'trattoria' i Palermo har køkkenchef og ejer Gabriele Rizzo fået restaurantscenen og kærligheden til mad ind med modermælken. Fra start har køkkenet været en naturlig del af hans liv. I en tidlig alder trak rejselysten i ham. Drevet af smagene fra de mange verdenshjørner har gastronomien bragt ham forbi den ene toprestaurant efter den anden. Alt sammen for at lære fra nogle af verdens bedste kokke – fra San Franciscos 3-stjernede Michelin-restauranter COI og Benu til Geranium og Jordnær i Danmark, hvor han var assisterende køkkenchef.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer