HÂIDAN Experience

HÂIDAN

HÂIDAN Experience

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Gabrile har været på. Middelhavet rene smage bliver som en hybrid, sat sammen af passion, håndværk og verdenssmage.

750 DKK / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SMÅ FORFØRELSER

Krustade - Kingfish - Taggiasca Oliven

Jordskokker - Tatar - Vilde Løgblomster

BRØD

Surdejsbrød med 6 års gammel Champagne surdej.

Serveret med saltet smør og honning.

FORRET

Dansk Kysttorsk - Sake Beurre Blanc - Vilde Urter

MELLEMRET

Hånddykket Norske Kammuslinger - Daikon - Aromatisk Brunet Smør

HOVEDRET

Chines 5 Spice - Gris - Bouquet Garni - Jus

DESSERT

Madagaskar Vaniljeis - Hasselnød "Biscuit" - Hibiscus

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

HÂIDAN

Med opvækst i familiens 'trattoria' i Palermo har køkkenchef og ejer Gabriele Rizzo fået restaurantscenen og kærligheden til mad ind med modermælken. Fra start har køkkenet været en naturlig del af hans liv. I en tidlig alder trak rejselysten i ham. Drevet af smagene fra de mange verdenshjørner har gastronomien bragt ham forbi den ene toprestaurant efter den anden. Alt sammen for at lære fra nogle af verdens bedste kokke – fra San Franciscos 3-stjernede Michelin-restauranter COI og Benu til Geranium og Jordnær i Danmark, hvor han var assisterende køkkenchef.

Start forespørgsel

Seneste anmeldelser af HÂIDAN

5 / 5 ud af 5 stjerner

perfekt!

Fantastisk middag! Fantastisk Kok, tjenere og bartendere. Alt var præcis som vi havde ønsket! 5* til Haidan!

Karina

5 / 5 ud af 5 stjerner

Gennemført

Fantastisk aften!

Ulrik

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer