Krustade - Kingfish - Taggiasca Oliven
Jordskokker - Tatar - Vilde Løgblomster
Surdejsbrød med 6 års gammel Champagne surdej.
Serveret med saltet smør og honning.
Dansk Kysttorsk - Sake Beurre Blanc - Vilde Urter
Hånddykket Norske Kammuslinger - Daikon - Aromatisk Brunet Smør
Chines 5 Spice - Gris - Bouquet Garni - Jus
Madagaskar Vaniljeis - Hasselnød "Biscuit" - Hibiscus
En 'rising star' på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er en sammensmeltning fra den gastronomiske rejse, som køkkenchef Gabriele har været på. Middelhavets rene smage bliver sat sammen med en passion for håndværket og verdens smage. Oplev en private dining fra et stjerneskud på Danmarks gastronomiske scene.
Med opvækst i familiens 'trattoria' i Palermo har køkkenchef og ejer Gabriele Rizzo fået restaurantscenen og kærligheden til mad ind med modermælken. Fra start har køkkenet været en naturlig del af hans liv. I en tidlig alder trak rejselysten i ham. Drevet af smagene fra de mange verdenshjørner har gastronomien bragt ham forbi den ene toprestaurant efter den anden. Alt sammen for at lære fra nogle af verdens bedste kokke – fra San Franciscos 3-stjernede Michelin-restauranter COI og Benu til Geranium og Jordnær i Danmark, hvor han var assisterende køkkenchef.