HÂIDAN Experience

HÂIDAN

HÂIDAN Experience

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Gabrile har været på. Middelhavet rene smage bliver som en hybrid, sat sammen af passion, håndværk og verdenssmage.

750 kr. / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SMÅ FORFØRELSER

Krustade - Kingfish - Taggiasca Oliven

Jordskokker - Tatar - Vilde Løgblomster

BRØD

Surdejsbrød med 6 års gammel Champagne surdej.

Serveret med saltet smør og honning.

FORRET

Dansk Kysttorsk - Sake Beurre Blanc - Vilde Urter

MELLEMRET

Hånddykket Norske Kammuslinger - Daikon - Aromatisk Brunet Smør

HOVEDRET

Chines 5 Spice - Gris - Bouquet Garni - Jus

DESSERT

Madagaskar Vaniljeis - Hasselnød "Biscuit" - Hibiscus

Om Restauranten

HÂIDAN

Med opvækst i familiens 'trattoria' i Palermo har køkkenchef og ejer Gabriele Rizzo fået restaurantscenen og kærligheden til mad ind med modermælken. Fra start har køkkenet været en naturlig del af hans liv. I en tidlig alder trak rejselysten i ham. Drevet af smagene fra de mange verdenshjørner har gastronomien bragt ham forbi den ene toprestaurant efter den anden. Alt sammen for at lære fra nogle af verdens bedste kokke – fra San Franciscos 3-stjernede Michelin-restauranter COI og Benu til Geranium og Jordnær i Danmark, hvor han var assisterende køkkenchef.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer