Barnedåb

Inspiration

Barnedåb

3 gode grunde til at få kok til barnedåb med chefmade

"Når du planlægger barnedåb, har du allerede nok at se til. Få os til at stå for mad til barnedåb, og frigør dig selv til at nyde dagen. Kok til barnedåb med chefmade er mulighedernes land. I kan få en verden af smag, både som anretninger, buffet eller noget helt tredje. Vi kan hjælpe dig med de fleste aspekter I planlægningen. Med vores mange samarbejdspartnere kan vi få det meste til at lykkes. Udfyld vores kontakformular og få et uforpligtende tilbud."

Ideer til barnedåb - Gør dagen helt speciel

"Udover den fantastiske madoplevelse, som gør festen endnu bedre, har vi også en masse andre samarbejdspartnere der kan være med til at gøre dagen helt unik. Har I fundet den helt rigtige restaurant på vores hjemmeside, men mangler lokationen til festen, så har vi et stort netværk og erfaring med at finde stedet til jeres barnedåb. Vi arbejder desuden sammen med flere cocktail eksperter, der kan sammensætte en menu med drinks, der matcher maden til barnedåben (...også børnevenlige drinks). Er vin ikke jeres største interesse, eller ønsker I bare ikke bøvlet med at finde de rigtige vine, som passer til maden, så kan vi også hjælpe jer med det. Skal kniv, gafler, tallerkener og glas passe perfekt til menuen, eller har I bare ikke nok til alle gæsterne, så kan vores samarbejdspartnere hjælpe jer med borddækningen. Kort sagt kan chefmade, udover kok til barnedåb, hjælpe med alle aspekter af afholdelsen af barnedåben. Vi er dygtige til at skabe helhedsløsninger, der fjerner vægten fra jeres skuldre. Naturligvis med en gennemskuelig pris, så I ved hvad det i sidste ende kommer til at koste. Vi gør en dyd ud af at skabe de bedste rammer til jeres barnedåb inden for jeres budget."

Menu til dåb - Valgfriheden i centrum

Som nævnt ovenfor er der meget der kan lade sig gøre med kok til barnedåb. Ikke alene i valget mellem serveringer overfor buffet, men i særdeleshed også i stilarter og køkkener. Måske vil et social dining koncept, være lige det I drømmer om. Med social dining kan I få den nære og intime oplevelse, som I fortjener sammen med venner og familie. Derudover findes der også et hav af ideer til barnedåb fra hele verdens køkkener, som er værd at overveje. Måske skal der krydres med lidt sydamerikanske rytmer til barnedåben? Det kunne eksempelvis være fra det mexicanske køkken. Eller måske I skal prøve nogle af de kendte fastfood klassikere, hotdogs eller burgere, i en lækker gourmet udgave. Her ville street food være oplagt. I kan naturligvis også få knivskarp gastronomi, lækkert fransk landkøkken, ny nordisk eller noget helt andet. Lige meget hvad I vælger, kan vi finde den helt rigtige restaurant til at stå for jeres mad til barnedåben.

Kok til barnedåb med chefmade er en kvalitetssikret løsning

"Det er enormt ærgerligt med mad fra aluminiumsbakker, når det kunne være lavet specifikt til jer af en professionel kok. En kok som ovenikøbet sørger for, at maden er serveringsklar og står knivskarpt med guldkant, lige præcis til spisetid. Mad til barnedåb behøver ikke være endnu en detalje, der bare lige skal på plads. I stedet kan maden til barnedåben være klangbunden, der gør dagen endnu mere ekstraordinær og mindeværdig. Det betyder ikke, at det behøver være anrettede serveringer for at være godt. Vi kan sagtens arrangere en fantastisk buffet, så tempoet er mere frit, og der bliver plads til at nå alle talerne, udpakning af gaverne og måske endda også en chance for, at sige goddag til hovedpersonen (som jo har sit helt eget skema). En buffet er også en god løsning til jer, som gerne vil have at der er noget for enhver smag, og som vil være sikre på, at alle kan blive mætte. Buffet er efterhånden blevet synonym med dårlig kvalitet. Det er ærgerligt. Buffet kan nemlig sagtens være en både praktisk og velsmagende løsning som menu til dåb. Alle de restauranter som chefmade arbejder med er kvalitetssikrede, hvilket bl.a. betyder at de laver ordentlig mad, med ordentlig håndværk af ordentlige råvarer, så I kan være sikre på fantastisk mad til barnedåben. Med en kok til barnedåb frigiver I noget meget værdifuldt, nemlig jeres tid. Her mener vi ikke som den klassiske “tid er penge” sætning, men nærmere “tid er minder”. Vil I ikke allerhelst kunne huske så mange detaljer som muligt, så I kan fortælle det videre til jeres barn, den dag han eller hun spørger? Tid er ikke bare tid til planlægning, men i særdeleshed til at nyde dagen, så I får så mange gode minder med jer videre som overhovedet muligt. Vi tror at I bliver så glade for vores service, at vi også kommer til at stå for kok til konfirmationen."

Mad til barnedåb ud af huset kan være den rigtige løsning for jer

"En god måde at undgå for meget stress i planlægningen er, at få mad til barnedåb ud af huset. Planlægning af maden til barnedåben er en stor del af hele planlægningen, og med den på plads får I bedre tid og plads til at få alt det andet til at gå op. Når I får mad til barnedåb ud af huset med chefmade, går planlægningen meget lettere. Mange folk vælger at få catering til barnedåb, men ofte kan den løsning desværre komme til at smage lidt af storkøkken, præfabrikata, tør culottesteg, våd og slatten salat og rå/udkogte kartofler. Det er rigtig ærgerligt at springe over hvor gærdet er lavest, hvis man samtidig ikke får det ud af det, som man håbede. Nogle gange kan man godt føle, at det vigtigste er at få folk mætte, men mæthed findes i flere former, og den bedste slags, er den hvor ikke bare smagsløgene er mættede, men hvor sanserne er mættede. Mad til barnedåb ud af huset med chefmade er en kvalitetssikret løsning, specifikt til jeres fest."

Giv slip på planlægning af mad til barnedåb og brug tiden på at nyde dagen

"At planlægge en barnedåb har nogle af de samme udfordringer som mad til bryllup. Der skal i de fleste tilfælde sørges for kirke, invitationer, lokaler til fest og sidst men ikke mindst, mad til barnedåb. Forskellen er dog, at du skal ordne alle disse ting, samtidig med at du har et lille barn som kræver din opmærksomhed til alt. Afbrudt søvn, hormoner der løber løbsk, ammehjerne og et hav af nye rutiner er bare nogle af de udfordringer, man også skal tage højde for, når man planlægger barnedåb. Planlægning af en fest kan være besværligt nok i sig selv, men ved en barnedåb skal det hele ordnes, mens I stadig, er ved at vænne jer til jeres nye liv. Selvom omstændighederne er lykkelige, kan den ekstra stress være med til at ødelægge noget af oplevelsen, og det er synd."

Mad til barnedåb ud af huset med chefmade

"Barnedåb, navngivningsfest, knæsætning, humanistisk navngivning… Kært barn har mange navne, men lige meget hvad vi kalder det, er det en stor og betydningsfuld dag for forældre, familie, venner og ikke mindst den lille nye. Gør jer selv og jeres gæster en tjeneste, og få fantastisk mad til barnedåb ud af huset med chefmade. Hjælp jer selv ved at gøre dagen endnu bedre og mere afslappet så I kan nyde den, med dem I holder af og få skabt nogle minder, I kan glæde jer over i mange år. Med en kok til barnedåb, bliver dagen så fantastisk som I fortjener."

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer