Fødselsdag

Inspiration

Fødselsdag

5 gode grunde til at vÌlge fødselsdagsmiddag med chefmade

Du gür ikke glip af din fødselsdag, fordi du stür i køkkenet, men kan i stedet nyde hele dagen, uden at gü glip af noget Du für lov at nyde dagen pü lige fod med dine gÌster Genoplev den barnlige glÌde med livretter af høj kulinarisk kvalitet Slip for al oprydning, opvask og rengøring af køkken Festen slutter først, nür du vil have det Udfyld vores kontaktformular og fü et uforpligtende tilbud pü en kok til fødselsdag.

Lej en kok til fødselsdag, og fü alle de andre fordele med chefmade

"En fødselsdag er en festlig anledning. Har du ogsü prøvet, at restauranten lukker, ligesom festen er allersjovest? Med chefmade lukker restauranten ikke, og I kan feste til den lyse morgen. Vin og drikkevarer kan man selv stü for, sü sparer man gerne lidt pü den post. Men vi kan selvfølgelig ogsü hjÌlpe dÊr, hvis I skulle have lyst til en sÌrligt tilpasset vinmenu. Vi arbejder büde sammen med restauranterne og Erik Sørensen Vin, sü vi kan matche den fantastiske mad, med lige sü fantastisk vin. Skal der rigtig smÌk pü, samarbejder vi ogsü med flere dygtige bartendere og mixologer. Tag oplevelsen og sanseligheden til helt nye højder med en perlerÌkke, sÌrligt udtÌnkte cocktails til din fødselsdagsmenu, eller som after dinner drinks. Vi har desuden kontakter til de mest fantastiske lokationer over hele Danmark. Skal festen rykkes ud af huset, sü kan det ogsü sagtens ordnes. Vi har enorm erfaring med at lave helhedsløsninger, og har hjulpet tusindvis med at fü deres arrangement, ligesom de vil have det."

Mad ud af huset til fødselsdag - Mere end foliebakker og storkøkken

"Med catering fra chefmade til din fødselsdag, für du restauranten hjem til dig selv. Vi gør en dyd ud af, at finde den helt rigtige kok til fødselsdagen. Sü kan du slappe af og føle dig i trygge, professionelle og yderst kyndige hÌnder. chefmade er ikke bare god mad til fødselsdag, det er en helhedsoplevelse. Det handler nemlig ikke bare om, at sørge for at der er mad til dig og dine gÌster. Det handler om at skabe en oplevelse, som du og dine gÌster sent vil glemme. Med chefmade oplevelsen lÌgges der vÌgt pü det personlige. Vi har stor erfaring med at lave social dining løsninger som imponerer. Lejer du en kok til fødselsdag, er kokken til stede for dig og dine gÌster. Der er ingen stress, og kokken tager sig tid til at snakke med jer, og prÌsenterer retterne, sü der ikke er et øje tørt. Samtidig kan kokken, ligesom pü en restaurant, gü helt ned i detaljen og finpudse alle elementerne. Vores dygtige kokke og samarbejdspartnere, er mestre i at lave mad hvor alle detaljerne passer perfekt sammen, og skaber en unik helhedsoplevelse. Med chefmade er der som sagt en verden af smag, du kan fü som mad til fødselsdag. Ên ting er valgfriheden, en anden er kvaliteten. Med kok til fødselsdag für du den sÌrbehandling, en fødselsdag fortjener. Det er unÌgteligt noget andet at fü helt frisklavet mad, direkte fra køkkenet, end fra vüde foliebakker med tør cuvette, udkogte kartofler og smagløs sauce. Bestil mad til din fødselsdag igennem chefmade og fü en 1. klasses madoplevelse. Müske du skulle forkÌle dig selv med en fantastisk brunch lavet af din egen personlige kok?"

Lej en kok til fødselsdag og fü det lige som du vil

"En af de allerstørste glÌder ved en fødselsdag, er den lÌkre fødselsdagsmad. Pü denne sÌrlige dag er alt tilladt. Fødselsdagsmiddagen mü gerne vÌre mere speciel eller anderledes, end en normal middag. Er din livret hotdogs, sü er du i din gode ret til at skrive dem pü ønskesedlen. Det kan selvfølgelig godt vÌre, at dine gÌster bliver lettere misfornøjede, hvis du hiver gryden med lunkent pølsevand og røde pølser ind pü bordet. Det er der heldigvis rüd for! Lej en kok til fødselsdag igennem chefmade, og fü alt hvad hjerte og mave kan begÌre af hotdogs, pizza og burger. Men i sü gennemført kvalitet, at det imponerer og overbeviser, selv den mest modstandsdygtige kritiker. Mad til fødselsdag mü gerne vÌre noget specielt. Men det betyder ikke, at kvaliteten ikke skal følge med. Prøv f.eks. street food ud af huset Skulle du vÌre fan af det mexicanske køkken, og vil du gerne prøve noget andet, og mere autentisk end tex-mex krydderiblandingen fra supermarkedet, sü har vi ogsü kokke der i den grad forstür at skrue pü de sydamerikanske knapper. Der er selvfølgelig ogsü mulighed for at vÌlge mellem vores mange andre restauranter, som garanterer madoplevelser udover det sÌdvanlige."

ImponÊr og forkÌl dine gÌster - Lej en kok til fødselsdag

"Skal du til at holde fødselsdag for dig selv, eller Ên du holder af? Er du trÌt af at stü i køkkenet nür latteren, og lyden af den gode stemning vÌlter ud af stuen? Handler dagen mere om logistikken og besvÌret, end om den gode oplevelse? Sü fü en kok til fødselsdag med chefmade. Lige meget om det er mad til venindeaften eller herremiddag, sü kan vi hjÌlpe. Du har nok opdaget, at som tiden gür begynder din fødselsdag at handle mere om gÌsterne end om dig. Det er selvfølgelig naturligt nok. Da du var barn, blev du forkÌlet af din familie, som voksen stür man ofte selv for at holde sin fødselsdag. Men hvorfor ikke genfinde den glÌde og forkÌlelse pü dagen, som du kender fra barndommen? Det er fødselarens dag, og den skal nydes med familien og gode venner. Med din helt private kok til fødselsdag bliver dagen noget ganske sÌrligt, og du kommer til at opleve det hele i selskab med dine gÌster."

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer