Konfirmation

Inspiration

Konfirmation

Kok til Konfirmation - Vi dækker Sjælland, Jylland og Fyn

Det er lige meget om det er København, Århus, Aalborg eller Odense. Vi kan ikke alene matche jeres forventninger, med den helt rigtige kok til konfirmationen, vi kan også hjælpe jer med den helt særlige lokalitet. Vi samarbejder med mange forskellige aktører, og kan derfor hjælpe jer hele vejen mod den store dag. Vi har f.eks. flere samarbejdspartnere der kan stå for alt hvad hjertet kan begære af service, tallerkener og glas, som passer til jeres særlige konfirmationsmenu.

Konfirmationsmenuer der gør alle glade

"Frygt ej! Hos chefmade har vi noget for enhver smag. Overvej f.eks. en konfirmationsmenu med ægte italienske stenovnspizzaer der kommer ud af ovnen, rygende varme og enormt smagfulde. Eller hvad med gourmet hotdogs hvor der virkelig er leget med, hvad en hotdog kan. Måske en helstegt pattegris med sprødt skind og lækkert tilbehør, er lige hvad havefesten mangler. Måske går I all-in, og beslutter jer for michelinstjerner? Mulighederne for mad til konfirmationen er mange, og med chefmade er kvaliteten altid i top. Lad det legesyge og det voksne mødes i maden, på en dag hvor dit barn går fra barndommen til voksenlivet. Hvad end I ønsker af mad til konfirmationen, er chefmade klar til at få konfirmationsmenuen til, at gå op i en højere enhed. Vi sidder klar til at gøre dagen så mindeværdig, som overhovedet mulig. I kunne også overveje at få food trucks ud til havefesten og lave lækker street food for enhver smag."

Mad til konfirmation - Med en kok til konfirmation kan meget lade sig gøre

En konfirmation er et overgangsritual. Derfor er det også en dag, hvor man ofte lægger noget ansvar over på konfirmanden. Der skal siges velkommen, tak for gaverne og måske også holdes en lille tale. Eftersom det er konfirmandens dag, bliver de ofte taget med i beslutningsprocessen om konfirmationsmenuer. Når de unge mennesker inddrages i, hvad I skal have af mad til konfirmationen, kan det godt give koldsved på panden, og urolig søvn, med dertilhørende drømme om røde pølser eller slatten pizza.

Mad til konfirmation må gerne være noget særligt

En konfirmation er en stor, og skelsættende oplevelse i livet. Både for barn og forældre. Selv om dagens hovedperson altid vil være den lille baby, som du holdt i armene for 13-14 år siden, så er dagen et symbolsk farvel til børnelivet, og en indtræden i de voksnes rækker. En både festlig, og til tider melankolsk dag. Det er formentligt første gang, dit barn skal være aktiv hovedperson til en fest af den størrelse. Måske er det også første gang, der skal købes et jakkesæt, eller måske den første festkjole? Det er højst sandsynligt også første gang, konfirmanden skal tale til en større forsamling. Det er på mange måder en tid i livet, hvor der for første gang sker mange voksne ting. Så hvorfor ikke holde festen med manér, og få en konfirmationsmenu med mad fra en professionel kok til konfirmationen? En spændende og moderne måde at få en lækker konfirmationsmenu er med social dining Med en professionel kok til konfirmation, imponerer du ikke bare dine gæster, og giver dit barn en voksen oplevelse, du giver også dig selv plads til at tænke på alt det andet praktiske. Der skal skrives taler og sange, der skal købes gaver, og bordplanen skal gå op. Alt dette fylder også rigtig meget på dagen. Giv dig selv friheden til, at opleve den store dag, og være i den med din fulde opmærksomhed. Helt fra smilene og glæden, over til lommetørklædet og tårerne, hen til den forløsende latter. Med en kok til konfirmation med chefmade, vil I ærgre jer over at I ikke kendte os da I skulle have mad til barnedåb, og se frem til at bruge os når I skal have mad til studentergilde.

5 gode grunde til at vælge en konfirmationsmenu med mad fra chefmade

"Få en fantastisk konfirmationsmenu der gør alle glade Giv dig selv lov til at nyde dagen i fulde drag Få en smagsoplevelse der gør dagen endnu mere mindeværdig Hos chefmade har vi mange samarbejdspartnere, vi har en verden af tilvalg Med kok til konfirmation, behøver du nærmest ikke se indersiden af køkkenet Send os en helt uforpligtende forespørgsel, så kan vi sammen finde den rigtige kok til konfirmationen!"

Kvalitetssikrede konfirmationsmenuer med chefmade garanti

"Bare rolig! Hos chefmade står vi klar til, at tage den store opgave med maden til konfirmationen, af dine tunge skuldre. Fokusér på talerne, sangene og gæsterne, og lad chefmade stå for en ekstraordinær konfirmationsmiddag. I samarbejde med vores restauranter skræddersyr vi menuen lige efter jeres ønsker, og det kan også inkludere vinmenu og andet ønsket spiritus. Kun fantasien sætter grænser. I kan f.eks. fejre konfirmanden med en brunch ud af huset Slip for planlægning af middagsoplevelsen både før, under og efter konfirmationen. I skal bare møde op, og nyde en dejlig dag i selskab med konfirmanden og gæsterne. Bagefter tager kokken opvasken, og efterlader køkkenet skinnende rent."

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer