Student

Inspiration

Student

Mad til studenterkørsel kan være en svær opgave

"Studentertiden er en travl tid. Efter en hård eksamensperiode, kunne man forestille sig, at de unge mennesker kunne bruge en lur, men næ nej, de skal konstant ud af døren og videre. Det kan vi nu også godt forstå, det er en spændende tid, og det er ærgerligt at gå glip af noget. På den traditionelle studenterkørsel, er der generelt ikke sat meget tid af ved hvert stop. Med mindre man er den sidste på listen, er der ikke meget tid at arbejde med. Ikke desto mindre, er det en rigtig god idé at sørge for, at de unge mennesker får noget mere substantielt i maven, end øl og rosé. Studenterfest Tapas er en rigtig god ide som mad til studenterkørsel. Det er let at håndtere, og det efterlader gerne den anden hånd fri til at have et glas i. Det må også meget gerne være en let og frisk anretning, da der alligevel bliver serveret noget næsten alle steder. Sushi kunne også være en god løsning her."

Studentermad er pasta og ketchup - Send studenten godt afsted med en gastronomisk oplevelse

"Vi er flere, der kender til det. Når man vågner om morgenen og ser, at SU’en er blevet brugt på fest og ballade og der stadig er 29 dage tilbage i måneden. Det er for mange nogle sure lærepenge, men ikke desto mindre er det også noget, der sagtens kan gentage sig mange gange, inden man lærer af det. Giv studenten noget lækkert at huske tilbage på, når han eller hun ligger på sit studenterkammer, med knurrende mave og et tomt køleskab. Vi har alt fra den højeste kulinariske hylde, til afslappet og casual mad. Fællesnævneren er altid, at vi har valgt vores samarbejdspartnere ud fra kvalitet, service og personlighed. Det handler om den gode oplevelse, helt fra den befriende følelse af at smide tøjlerne og slappe af, til den ekstraordinære oplevelse, hvor sanserne kommer på arbejde, og I oplever noget unikt."

Få et 12-tal i studenterhuen med en studenterbuffet

Når det gælder mad til studenterfest har vi mange forslag. Med et studentergilde er det ofte en blanding af familie og venner, gamle og unge, ro og energi. Her kan en studenterbuffet være den løsning som virkelig tager kegler. Buffeten er en fleksibel løsning, hvor man kan være sikker på, at der er nok til alle og noget for alle. Buffetten har et lidt blakket ry, hvilket er ærgerligt for det kan sagtens være smagfuldt, både i udførelsen og for smagsløgene.

Hold studenterfest med en lækker receptionsmenu eller prøv noget helt andet

Det kan selvfølgelig være, at sådan en gang afslappet forkælelse, slet ikke passer til det energiniveau den glade student lægger for dagen. Hvis I tænker på at have et stående arrangement, evt. i haven med et par stole og bænke, kunne en receptionsmenu være helt perfekt. Lad os serverer nogle lækre og sofistikerede kanapeer eller pindemadder til studenterne. Hertil passer bobler fantastisk. Men man går selvfølgelig heller aldrig galt i byen med en lækker og klassisk 3 retters menu.

Hvilken mad passer til studentergilde?

Her handler det i høj grad om, hvad der skal ske, og hvilken stemning man gerne vil skabe. Er I en lille flok, der rigtig skal hygge og komme hinanden ved, så er social dining perfekt til jer. Her bliver der gjort en dyd ud af, at man tager sig god tid til retterne og man får snakket sammen.

Studentergilde er traditionelt - Det behøver maden til studenterfesten ikke at være

"For nogle er farven på huen altafgørende, men der er nogle traditioner der ofte går igen, uanset om studenterhuen er rød eller blå. Til den sidste eksamen samles familien uden for eksamenslokalet og det er for det meste, enten mor eller far, der sætter huen på hovedet. Familien har gerne en rose med og der bliver også åbnet en flaske Champagne, Rosé eller noget andet lækkert. Hvis den sidste eksamen er tidligt på formiddagen, så kunne I overraske studenten med en lækker brunch ud af huset Derudover findes der også et hav af regler og traditioner til de efterfølgende fester, og til studenterkørslen... Men dem behøver vi vist ikke komme ind på her."

Lad os stå i køkkenet, mens I koncentrerer jer om at nyde dagen, og den lækre studentermad

Vores ypperste målsætning er, at I får lov til at nyde dagen i fulde drag. Det er en unik dag, som fortjener ens fulde opmærksomhed. Derfor laver vi helhedsløsninger, hvor det eneste I behøver at bekymre jer om, er taler, gaver og værtskab. Det betyder, at I kan vende det blinde øje til alt, der hedder køkkentjans. Vores samarbejdspartnere er de dygtigste kokke og restauranter, som landet kan byde på og I kan derfor slappe helt af, og hælde champagne i glasset. Det er fuldstændigt ligesom med mad til barnedåb, I skal ikke bekymre jer om noget Når maden er spist, talerne er holdt og studentergildet begynder at gå over i studenterfest, tager vi opvasken, rydder op og gør rent i køkkenet, så der ikke er et øje tørt.

Så skal den sidste eksamen fejres - Lad os hjælpe med mad til studenterfest

Ligesom med konfirmationen, er studentergildet et blad der bliver vendt i livet. Hvem ved, hvad fremtiden bringer? Måske skal verden opleves og der skal rejses med rygsæk? Det kan være, at erhvervslivet kalder eller måske er det tilbage på skolebænken efter sommerferien. Lige meget, hvad fremtiden bringer, så fortjener denne milepæl at blive fejret. Der skal købes studentergave, familien samles og der skal være studentergilde, med skøn mad.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer