Den Næste ISTID

ISTID

Den Næste ISTID

Smag jer igennem ISTIDs fantastiske økologisk is frosset med flydende nitrogen. Der tilbydes både velsmagende is og is-cocktails, hvor man bl.a. kan opleve en nyfortolkning af klassiske cocktails som White Russian og Aperol Spritz.

100 DKK / kuvert

3 serveringer

Serveringer
MENU 1 / 2

timers servering af 100 is eller 50 is-cocktails (to forskellige slags m/topping)

Menuen består af 4-6 is med 1-2 veganske alternativer

Salty Caramel (Topping: Karamelliserede mandler med rosmarin og havsalt)

Klassisk Vanilje (Topping: Chokolade fudge sauce)

MENU 2 / 2

Rhubarb/Cheesecake (Topping: Jordbærsauce)

Vegansk Bananis m/Chunks af brownie: (Topping karamelliserede kokosflager)

Jordbær/hvid balsamico stracciatella: (Topping: Rabarbersirup)

ANDET

Pris pr. is over de første 100 er 35 kr. og 65 kr. pr is-cocktail.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

ISTID

Når ISTID tager ud af huset, med deres ikoniske is-cykel, retro is-brandbil eller pop-up indenfor i jeres virksomhed, tilbydes der altid en ekstraordinær oplevelse for dig og dine gæster. Udover den mere traditionelle is laver de også is-drinks, som er baseret på mange af de cocktails du kender fra fester og barer. Pga. den hurtige og voldsomme nedfrysning får du en isoplevelse, der samtidig indeholder procenter. Uanset set-up tager ISTID deres lækre økologiske is-baser med og fryser det foran øjnene af kunderne med flydende nitrogen, som skaber et unikt visuelt show og oplevelse, samt en silkeblød tekstur til deres is.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer