timers servering af 100 is eller 50 is-cocktails (to forskellige slags m/topping)
Menuen består af 4-6 is med 1-2 veganske alternativer
Salty Caramel (Topping: Karamelliserede mandler med rosmarin og havsalt)
Klassisk Vanilje (Topping: Chokolade fudge sauce)
Rhubarb/Cheesecake (Topping: Jordbærsauce)
Vegansk Bananis m/Chunks af brownie: (Topping karamelliserede kokosflager)
Jordbær/hvid balsamico stracciatella: (Topping: Rabarbersirup)
Pris pr. is over de første 100 er 35 kr. og 65 kr. pr is-cocktail.
Hjemmelavet vegansk is og forfriskende sorbet der er produceret af sæsonens bedste frugter og bær. ISTID producerer frisklavet økologisk is frosset med minus 196 grader koldt flydende nitrogen. Denne teknik skaber den bedste tekstur og sikrer den fulde smag af de friske råvarer.
Når ISTID tager ud af huset, med deres ikoniske is-cykel, retro is-brandbil eller pop-up indenfor i jeres virksomhed, tilbydes der altid en ekstraordinær oplevelse for dig og dine gæster. Udover den mere traditionelle is laver de også is-drinks, som er baseret på mange af de cocktails du kender fra fester og barer. Pga. den hurtige og voldsomme nedfrysning får du en isoplevelse, der samtidig indeholder procenter. Uanset set-up tager ISTID deres lækre økologiske is-baser med og fryser det foran øjnene af kunderne med flydende nitrogen, som skaber et unikt visuelt show og oplevelse, samt en silkeblød tekstur til deres is.