Danske Smage

KOKKERIET

Danske Smage

Nogle retter er fundet i glemte, antikke kogeb√łger, mens andre er af mere nutidig karakter. Disse 12 uovertrufne serveringer er en bid af dansk gastronomi, som er genfortolket, brudt op og sat sammen igen p√• fineste vis. L√¶n jer tilbage og nyd en gastronomisk rejse I sj√¶ldent vil glemme.

1300 DKK / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

R√łget Sild - Citron - Havgus

√ėrred - Mynte - Bl√¶kspruttebl√¶k

Kylling - Kirsebær - Espresso

FORRET

Kammusling - Butternut Squash - Brombær

Jomfruhummer - Solb√¶r - Hvidl√łg

Rogn - Br√łd - R√łget Fl√łde

MELLEMRET

Havtaske ‚Äď Fennikel ‚Äď M√¶lde

HOVEDRET

Rådyr - Porre - Crumble

PRE-DESSERT

Stikkelsbær - Mynte - Hyldeblomst

DESSERT

Fennikel - Citrontimian - Hvid Chokolade

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks f√łrende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds g√¶ster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer b√•de dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsl√łsning, der yder den st√łrste sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forst√•r vi, at hver v√¶rt og deres g√¶ster har unikke pr√¶ferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning h√łjt. Med vores dybdeg√•ende kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enest√•ende position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke di√¶tbehov, kulturelle pr√¶ferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start foresp√łrgsel

Om Restauranten

KOKKERIET

Grundstenen i Kokkeriets k√łkken er, at en simpel husmandsret udf√łrt til perfektion kan give mindst lige s√• stor en gastronomisk oplevelse som en moderne og teknisk servering. Hos Michelin restauranten Kokkeriet l√¶gger k√łkkenchef Morten Krogholm stor v√¶gt p√•, at mad skal bringe minder frem. Maden skal have et genkendeligt element, imens det p√• samme tid overrasker sanserne og hjernen. Serveringerne udspringer alle af den danske gastronomi, men de er samtidig en formidabel blanding af gamle opskrifter fra antikke kogeb√łger og nyt√¶nkende twists fra det moderne k√łkken.

Start foresp√łrgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer