Danske Smage

KOKKERIET

Danske Smage

Nogle retter er fundet i glemte, antikke kogebøger, mens andre er af mere nutidig karakter. Disse 12 uovertrufne serveringer er en bid af dansk gastronomi, som er genfortolket, brudt op og sat sammen igen på fineste vis. Læn jer tilbage og nyd en gastronomisk rejse I sjældent vil glemme.

1300 DKK / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Røget Sild - Citron - Havgus

Ørred - Mynte - Blæksprutteblæk

Kylling - Kirsebær - Espresso

FORRET

Kammusling - Butternut Squash - Brombær

Jomfruhummer - Solbær - Hvidløg

Rogn - Brød - Røget Fløde

MELLEMRET

Havtaske – Fennikel – Mælde

HOVEDRET

Rådyr - Porre - Crumble

PRE-DESSERT

Stikkelsbær - Mynte - Hyldeblomst

DESSERT

Fennikel - Citrontimian - Hvid Chokolade

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

KOKKERIET

Grundstenen i Kokkeriets køkken er, at en simpel husmandsret udført til perfektion kan give mindst lige så stor en gastronomisk oplevelse som en moderne og teknisk servering. Hos Michelin restauranten Kokkeriet lægger køkkenchef Morten Krogholm stor vægt på, at mad skal bringe minder frem. Maden skal have et genkendeligt element, imens det på samme tid overrasker sanserne og hjernen. Serveringerne udspringer alle af den danske gastronomi, men de er samtidig en formidabel blanding af gamle opskrifter fra antikke kogebøger og nytænkende twists fra det moderne køkken.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer