Danske Smage

KOKKERIET

Danske Smage

Nogle retter er fundet i glemte, antikke kogebøger, mens andre er af mere nutidig karakter. Disse 12 uovertrufne serveringer er en bid af dansk gastronomi, som er genfortolket, brudt op og sat sammen igen på fineste vis. Læn jer tilbage og nyd en gastronomisk rejse I sjældent vil glemme.

1300 kr. / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Røget Sild - Citron - Havgus

Ørred - Mynte - Blæksprutteblæk

Kylling - Kirsebær - Espresso

FORRET

Kammusling - Butternut Squash - Brombær

Jomfruhummer - Solbær - Hvidløg

Rogn - Brød - Røget Fløde

MELLEMRET

Havtaske – Fennikel – Mælde

HOVEDRET

Rådyr - Porre - Crumble

PRE-DESSERT

Stikkelsbær - Mynte - Hyldeblomst

DESSERT

Fennikel - Citrontimian - Hvid Chokolade

Om Restauranten

KOKKERIET

Grundstenen i Kokkeriets køkken er, at en simpel husmandsret udført til perfektion kan give mindst lige så stor en gastronomisk oplevelse som en moderne og teknisk servering. Hos Michelin restauranten Kokkeriet lægger køkkenchef Morten Krogholm stor vægt på, at mad skal bringe minder frem. Maden skal have et genkendeligt element, imens det på samme tid overrasker sanserne og hjernen. Serveringerne udspringer alle af den danske gastronomi, men de er samtidig en formidabel blanding af gamle opskrifter fra antikke kogebøger og nytænkende twists fra det moderne køkken.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer