Sublime Smage

KOKKERIET

Sublime Smage

Her er der tale om en helt igennem sublim og gennemført madoplevelse, der virkelig sÌtter en helt ny standard for madforkÌlelse. Disse 14 serveringer er fyldt med frÌkhed, nysgerrighed og oprigtige intentioner om at opnü den ultimative konstruktion af en perfekt madoplevelse.

1500 kr. / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Røget Sild - Citron - Havgus

Ørred - Mynte - BlÌksprutteblÌk

Kylling - KirsebĂŚr - Espresso

FORRET

Kammusling - Butternut Squash - BrombĂŚr

Rogn - Brød - Røget Fløde

Bøgehatte - Timian - Hasselnødder

Jomfruhummer - SolbÌr - Hvidløg

MELLEMRET

Helleflynder - Trøffel - GrÌskar

Havtaske – Fennikel – Mælde

Fasan - Majs - Løvstikke

HOVEDRET

RĂĽdyr - Porre - Crumble

PRE-DESSERT

StikkelsbĂŚr - Mynte - Hyldeblomst

Fennikel - Citrontimian - Hvid Chokolade

DESSERT

JordbĂŚr - KĂŚrnemĂŚlk - Basilikum

Om Restauranten

KOKKERIET

Grundstenen i Kokkeriets køkken er, at en simpel husmandsret udført til perfektion kan give mindst lige sü stor en gastronomisk oplevelse som en moderne og teknisk servering. Hos Michelin restauranten Kokkeriet lÌgger køkkenchef Morten Krogholm stor vÌgt pü, at mad skal bringe minder frem. Maden skal have et genkendeligt element, imens det pü samme tid overrasker sanserne og hjernen. Serveringerne udspringer alle af den danske gastronomi, men de er samtidig en formidabel blanding af gamle opskrifter fra antikke kogebøger og nytÌnkende twists fra det moderne køkken.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer