Sublime Smage

KOKKERIET

Sublime Smage

Her er der tale om en helt igennem sublim og gennemført madoplevelse, der virkelig sætter en helt ny standard for madforkælelse. Disse 14 serveringer er fyldt med frækhed, nysgerrighed og oprigtige intentioner om at opnå den ultimative konstruktion af en perfekt madoplevelse.

1500 kr. / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Røget Sild - Citron - Havgus

Ørred - Mynte - Blæksprutteblæk

Kylling - Kirsebær - Espresso

FORRET

Kammusling - Butternut Squash - Brombær

Rogn - Brød - Røget Fløde

Bøgehatte - Timian - Hasselnødder

Jomfruhummer - Solbær - Hvidløg

MELLEMRET

Helleflynder - Trøffel - Græskar

Havtaske – Fennikel – Mælde

Fasan - Majs - Løvstikke

HOVEDRET

Rådyr - Porre - Crumble

PRE-DESSERT

Stikkelsbær - Mynte - Hyldeblomst

Fennikel - Citrontimian - Hvid Chokolade

DESSERT

Jordbær - Kærnemælk - Basilikum

Om Restauranten

KOKKERIET

Grundstenen i Kokkeriets køkken er, at en simpel husmandsret udført til perfektion kan give mindst lige så stor en gastronomisk oplevelse som en moderne og teknisk servering. Hos Michelin restauranten Kokkeriet lægger køkkenchef Morten Krogholm stor vægt på, at mad skal bringe minder frem. Maden skal have et genkendeligt element, imens det på samme tid overrasker sanserne og hjernen. Serveringerne udspringer alle af den danske gastronomi, men de er samtidig en formidabel blanding af gamle opskrifter fra antikke kogebøger og nytænkende twists fra det moderne køkken.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer