Røget Sild - Citron - Havgus
Ørred - Mynte - Blæksprutteblæk
Kylling - Kirsebær - Espresso
Kammusling - Butternut Squash - Brombær
Rogn - Brød - Røget Fløde
Bøgehatte - Timian - Hasselnødder
Jomfruhummer - Solbær - Hvidløg
Helleflynder - Trøffel - Græskar
Havtaske – Fennikel – Mælde
Fasan - Majs - Løvstikke
Rådyr - Porre - Crumble
Stikkelsbær - Mynte - Hyldeblomst
Fennikel - Citrontimian - Hvid Chokolade
Jordbær - Kærnemælk - Basilikum
Oplev en priavte dining i verdensklasse fra den Michelin belønnede restaurant, Kokkeriet. Hvor deres personlige cuisine er og fremhæve alle de fantastiskee danske råvarer og servere og præsentere dem for jer på en eksklusiv måde. En uforglemmelig private dining som med visuelt smukke retter, sørger for en wauw oplevelse, som man sent vil glemme.
Grundstenen i Kokkeriets køkken er, at en simpel husmandsret udført til perfektion kan give mindst lige så stor en gastronomisk oplevelse som en moderne og teknisk servering. Hos Michelin restauranten Kokkeriet lægger køkkenchef Morten Krogholm stor vægt på, at mad skal bringe minder frem. Maden skal have et genkendeligt element, imens det på samme tid overrasker sanserne og hjernen. Serveringerne udspringer alle af den danske gastronomi, men de er samtidig en formidabel blanding af gamle opskrifter fra antikke kogebøger og nytænkende twists fra det moderne køkken.