Den Klassiske

Kolvig by Skovmose

Den Klassiske

Den Klassiske menu fra Kolvig by Brorsonsminde byder på smagssoplevelser fra det franske og nordiske køkken. Nyd serveringer med Nordsørejer fra det nordiske køkken og en traditionel Garteu Marcel fra det franske køkken.

615 DKK / kuvert

4 serveringer

Serveringer
BRØD

Surdejsbrød med saltet smør.

FORRET

Hjemmerøget laks med håndpillede rejer, emulsion af dild, safransyltede perleløg & spæde urter fra haven.

HOVEDRET

Rosastegt filet og braiseret kalvespidsbryst med syltede svampe og gulerodspuré.

Små sprøde grønsager, nye kartofler med persille og smør & trøffel Jus.

DESSERT

Danske bær med marzzarinkage & chokolade sorbet.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Kolvig by Skovmose

Kolvig by Brorsonsminde laver mad efter klassiske dansk/franske principper om gode råvarer og benyttelse af råvarerne efter sæson og struktur. Det vil sige, de tænker meget over, hvad de har i hånden og gerne danske produkter. Om sommeren kan en gulerod egne sig til én tilberedning og vinteren én anden. Dette tænker de meget på i deres menuer og måden de arbejder med maden på. De går meget op i sæsonens råvarer, så de har den bedste forudsætning for at levere friske råvarer og undgå at bruge en fryser. Udover det dansk/franske køkken tager de også gerne både italiensk og spansk, og gør det til deres egen med danske råvarer.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer