Surdejsbrød med saltet smør.
Hjemmerøget laks med håndpillede rejer, emulsion af dild, safransyltede perleløg & spæde urter fra haven.
Rosastegt filet og braiseret kalvespidsbryst med syltede svampe og gulerodspuré.
Små sprøde grønsager, nye kartofler med persille og smør & trøffel Jus.
Danske bær med marzzarinkage & chokolade sorbet.
Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.
Når du bestiller gennem chefmade, får du mere end bare en fantastiske Privat Dining oplevelse. Du får vores tryghedsgaranti, som sikrer dig en uforglemmelig aften med dig som vært i centrum.
Chefmade er din tryghedsgaranti for at du som vært kan du slappe af og nyde hele aftenen, velvidende at alt er i de bedste hænder - før, under og efter din Private Dining.
Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.
Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.
Det sker heldigvis meget sjældent, men hvis restauranten oplever udfordringer, gør vi alt hvad der står i vores magt til at finde en ny restaurant. Denne ekstra sikkerhed for at I ikke står med et middagsselskab uden mad til Jeres rester, er selvfølgelig meget vigtigt for dig som vært, til at du kan slappe af og vide, at der bliver sørget for alt.
Livet er uforudsigeligt. Derfor tilbyder vi fleksible afbestilling muligheder, så du kan planlægge med ro i sindet. Se vores betingelser her.
Få hjælp af vores Private
Dining eksperter
Med udgangspunkt i det dansk/nordiske køkken har Brorsonsminde nu åbnet døren til deres nyeste skud på stammen Kolvig. Kolvig fokuserer på at lave mad fra bunden og har en grundstamme i det franske køkken. Med passion for gastronomi er Kolvig by Brorsonsminde garant for en smagfuld oplevelse.
Kolvig by Brorsonsminde laver mad efter klassiske dansk/franske principper om gode råvarer og benyttelse af råvarerne efter sæson og struktur. Det vil sige, de tænker meget over, hvad de har i hånden og gerne danske produkter. Om sommeren kan en gulerod egne sig til én tilberedning og vinteren én anden. Dette tænker de meget på i deres menuer og måden de arbejder med maden på. De går meget op i sæsonens råvarer, så de har den bedste forudsætning for at levere friske råvarer og undgå at bruge en fryser. Udover det dansk/franske køkken tager de også gerne både italiensk og spansk, og gør det til deres egen med danske råvarer.
Start forespørgsel