Den Klassiske

Kolvig by Skovmose

Den Klassiske

Den Klassiske menu fra Kolvig by Brorsonsminde byder p√• smagssoplevelser fra det franske og nordiske k√łkken. Nyd serveringer med Nords√łrejer fra det nordiske k√łkken og en traditionel Garteu Marcel fra det franske k√łkken.

615 DKK / kuvert

4 serveringer

Serveringer
BR√ėD

Surdejsbr√łd med saltet sm√łr.

FORRET

Hjemmer√łget laks med h√•ndpillede rejer, emulsion af dild, safransyltede perlel√łg & sp√¶de urter fra haven.

HOVEDRET

Rosastegt filet og braiseret kalvespidsbryst med syltede svampe og gulerodspuré.

Sm√• spr√łde gr√łnsager, nye kartofler med persille og sm√łr & tr√łffel Jus.

DESSERT

Danske bær med marzzarinkage & chokolade sorbet.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks f√łrende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds g√¶ster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer b√•de dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsl√łsning, der yder den st√łrste sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forst√•r vi, at hver v√¶rt og deres g√¶ster har unikke pr√¶ferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning h√łjt. Med vores dybdeg√•ende kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enest√•ende position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke di√¶tbehov, kulturelle pr√¶ferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start foresp√łrgsel

Om Restauranten

Kolvig by Skovmose

Kolvig by Brorsonsminde laver mad efter klassiske dansk/franske principper om gode r√•varer og benyttelse af r√•varerne efter s√¶son og struktur. Det vil sige, de t√¶nker meget over, hvad de har i h√•nden og gerne danske produkter. Om sommeren kan en gulerod egne sig til √©n tilberedning og vinteren √©n anden. Dette t√¶nker de meget p√• i deres menuer og m√•den de arbejder med maden p√•. De g√•r meget op i s√¶sonens r√•varer, s√• de har den bedste foruds√¶tning for at levere friske r√•varer og undg√• at bruge en fryser. Udover det dansk/franske k√łkken tager de ogs√• gerne b√•de italiensk og spansk, og g√łr det til deres egen med danske r√•varer.

Start foresp√łrgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer