Surdejsbrød med saltet smør.
Hjemmerøget laks med håndpillede rejer, emulsion af dild, safransyltede perleløg & spæde urter fra haven.
Rosastegt filet og braiseret kalvespidsbryst med syltede svampe og gulerodspuré.
Små sprøde grønsager, nye kartofler med persille og smør & trøffel Jus.
Danske bær med marzzarinkage & chokolade sorbet.
Med udgangspunkt i det dansk/nordiske køkken har Brorsonsminde nu åbnet døren til deres nyeste skud på stammen Kolvig. Kolvig fokuserer på at lave mad fra bunden og har en grundstamme i det franske køkken. Med passion for gastronomi er Kolvig by Brorsonsminde garant for en smagfuld oplevelse.
Kolvig by Brorsonsminde laver mad efter klassiske dansk/franske principper om gode råvarer og benyttelse af råvarerne efter sæson og struktur. Det vil sige, de tænker meget over, hvad de har i hånden og gerne danske produkter. Om sommeren kan en gulerod egne sig til én tilberedning og vinteren én anden. Dette tænker de meget på i deres menuer og måden de arbejder med maden på. De går meget op i sæsonens råvarer, så de har den bedste forudsætning for at levere friske råvarer og undgå at bruge en fryser. Udover det dansk/franske køkken tager de også gerne både italiensk og spansk, og gør det til deres egen med danske råvarer.