Gastronomique Élégance

La Cuisine Française

Gastronomique Élégance

Snacks: Assiette de Fromages kan tilkøbes for 125,- per person

625 DKK / kuvert

4 serveringer

Serveringer
Forret

Pumpkin veloute: creme fraiche, pumpkin seeds, grill goat cheese on a baguette

Forret

Fresh seared tuna salad: roasted potatoes, mixed salad, green beans, cherry tomatoes, mustard dressing

Hovedret

Rack of lamb: creamy tarragon sauce, ratatouille, gratin dauphinois

Dessert

Cointreau chocolate mousse: orange slice, candid orange

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Kontakt os

Om Restauranten

La Cuisine Française

En private dining hos La Cuisine Française er en dybdegående udforskning af ægte fransk finesse. Det franske køkken er kendt for sin rige variation i smagsnuancer, elegance, dybde, urter og farvespil. Konceptet bag La Cuisine Française er rodfæstet i de klassiske grundelementer fra det traditionelle franske køkken, men er genopfundet for den moderne gourmet-scene - fornyet og forfinet.

Kontakt os

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer