2 Timers Pizza Event

Menu information

375 kr. / kuvert

5 serveringer

Start forespørgsel

Description

Et 2 timers arrangement med Oles Pizza på hjul. De kommer med hele setuppet og laver de mest fantastiske sprøde og saftige pizzaer til jer.

Serveringer

 • 1

  2 TIMER MED OLES PIZZA PÅ HJUL

  • Menuen består af 4 forskellige sprøde pizzaer, friskbagt i en glohed stenovn.
  • Spis alle de pizzaer I orker til et super hyggeligt arrangement.
 • 2

  PIZZA 1

  • Oles pizza med langtidsgrillet squash, mild chilimayo, rosmarin og ravost.
 • 3

  PIZZA 2

  • Oles pizza med salami, tyndtskåret kartofler, chiliemarmelade, rosmarin og ravost.
 • 4

  PIZZA 3

  • Oles pizza med rillette af confiteret gris, æbler, ramsløgscreme og ravost.
 • 5

  PIZZA 4

  • Oles pizza med skiver af krogmodnet okse, rødløg, bacon, rosmarin og ravost.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 25 til 500 kuverter

Restaurant lokation

Thorsø

Maksimal afstand fra restaurant

75 km

Om restauranten

Oles Gård

Perfekt til konfirmationer, bryllupper, firmafest og fødselsdage. Ole har specialiseret sig i pizza, men det er ikke bare en pizza, som vi kender den. Pizzaen består af en helt speciel surdejsbund med kartofler, rosmarin og olivenolie tilføjet diverse toppings, som alt sammen naturligvis taler til både vores smagsløg og samvittighed.

Ikke nok med at Oles hus scorer topkarakter i alt, hvad der læner sig op af bæredygtighed og økologi, så taler hans landbrug også direkte til alle vores hjerter. Grisene har krølle på halen, og græsset er bare lidt grønnere. Ren idyl.

Oles Gård er et epicenter for økologi og bæredygtighed. Ole Christian Olesen fik tilbage i 2011 den vanvittige idé, at bygge sit drømmehus ud fra et nedlagt landbrug i Hammel. I dag står huset færdigt; bygget op af økologi ligesom Oles madlavning.

Denne oplevelse kan du få hjem i haven eller til din næste firmafest. Hvor hele teamet møder op med deres brændefyrede ovn og forkæler dig og dine inviterede med autentiske smage og høj service. En oplevelse som er præget af det rustikke, og fantastisk mad, hvor man kan føre en samtale med alle folk, alt imens kokkene svinger pizzaerne og topper dem med de bedste råvarer, som kan skaffes.

Menuer af Oles Gård

2 Timers Pizza Event

Et 2 timers arrangement med Oles Pizza på hjul. De kommer med hele setuppet og laver de mest fantastiske sprøde og saftige pizzaer til …

5 serveringer

375 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade