Azimut

Menu information

1400 kr. / kuvert

7 serveringer

Start forespørgsel

Description

Mødet mellem det den gastronomiske rejse, som Gabriele har været på og de drømme han har, som skrækker sig lang ud i himmellegemet. Den fuldente menu der samler alle smage, teknikker og drømme om og nå det næste plateau.

Serveringer

  • 1

    SMÅ FORFØRELSER

    • Norske Rejer - Yuzu Kosho - Shiso
    • omfruhummer - ´Nduja - Miso - Sprødt
  • 2

    BRØD

    • Surdejsbrød med 6 års gammel Champagne surdej.
    • Serveret med saltet smør og honning.
  • 3

    FORRET

    • Hamachi - Hokkaido - Sorrento Citroner
    • Sandart - Katsuobushi - Hvid Soya
    • Svampe fra Skoven - Løg Essens - Sesamolie
  • 4

    MELLEMRET

    • Aromatisk Ris - Saltet Æggeblomme - Miso - Scampi
  • 5

    PRE HOVEDRET

    • Shaoxing Custard - Kongekrabbe
  • 6

    HOVEDRET

    • BBQ Grillet Havtaske - Bouquet Garni - Fumé
  • 7

    DESSERT

    • Madagaskar Vaniljeis - Hasselnød "Biscuit" - Hibiscus

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 6 til 100 kuverter

Restaurant lokation

København K

Maksimal afstand fra restaurant

85 km

Om restauranten

HÂIDAN

Med opvækst i familiens 'trattoria' i Palermo har køkkenchef og ejer Gabriele Rizzo fået restaurantscenen og kærligheden til mad ind med modermælken. Fra start har køkkenet været en naturlig del af hans liv.

I en tidlig alder trak rejselysten i ham. Drevet af smagene fra de mange verdenshjørner har gastronomien bragt ham forbi den ene toprestaurant efter den anden. Alt sammen for at lære fra nogle af verdens bedste kokke – fra San Franciscos 3-stjernede Michelin-restauranter COI og Benu til Geranium og Jordnær i Danmark, hvor han var assisterende køkkenchef.

HÂIDAN er det næste plateau på Gabrieles gastronomiske rejse, hvor han vil bringe middelhavets rene smage frem med perfektionistisk håndværk, simpel tilberedning og smage fra det store verdenskøkken, der tilsammen vil lade en sidde tilbage med forbløffelse over, hvad der lige har ramt en.

En ny stjerne på den gastromomiske scene, som kan bringe sit univers hjem til jer og forkæle jer med den ene overraskelse efter den anden.

Det er en oplevelse, som trods det tårnhøje niveau stadig bliver holdt nede på jorden og ikke gøres til mere, end hvad det er. En private dining med HÂIDAN handler om og skabe nye minder gennem madens smage, og at have en hyggelig aften med alle sine gæster – hvor samtalen naturligt går på ren og skær forbløffelse over hvad rene smag, håndværk og ægte passion for ens fag kan gøre.

Menuer af HÂIDAN

Abacus

Mødet mellem de mange smage fra det store verdenskøkkenet. Forenet under de mange gastronomiskerejser, som Gabrielle har været på. Det handler om forbindelsen i …

7 serveringer

1000 kr. / kuvert

Azimut

Mødet mellem det den gastronomiske rejse, som Gabriele har været på og de drømme han har, som skrækker sig lang ud i himmellegemet. Den …

7 serveringer

1400 kr. / kuvert

HÂIDAN Experience

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Gabrile har været på. Middelhavet rene smage …

6 serveringer

750 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade