Burger Ad Libitum

Menu information

550 kr. / kuvert

2 serveringer

Start forespørgsel

Description

The Burger Concept tilbyder ved denne menu deres klassiske burgermenu med hjemmelavet pommes fritter og en eksklusiv og velsmagende burger. To timers ad libitum af burgermenuen.

Serveringer

 • 1

  2 TIMER MED THE BURGER CONCEPT

  • Menuen bestĂĄr af perfektioneret burger med pomfritter.
  • Spis alle de burgere I orker til et super hyggeligt arrangement.
 • 2

  MENU

  • Stegt briochĂ©, grillet bøf fra fritgĂĄende kvæg, lagret cheddar og bacon.
  • Cremet mayo, ketchup, ravigotte sauce, sprød salat, tomat og pickles.
  • Pomfritter med bearnise mayo og ketchup.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 25 til 1000 kuverter

Restaurant lokation

EgĂĄ

Maksimal afstand fra restaurant

150 km

Om restauranten

The Burger Concept

Morten og Simon Franck Jakobsen er ikke bare mændende bag det autentiske og yderst velsmagende koncept, de er også brødre. De familiære værdier har været grundstenen for The Burger Concept, der er repræsenteret flere steder i Danmark.

Smagene hos The Burger Concept bygger ligeledes på de værdier, som står familien nær. En stor glæde for mad og en interesse for at gennemtænke selv den mindste detalje. The Burger Concept er en helhedsoplevelse, der er sammensat af flere fantastiske små elementer.

Den klassiske burger, som vi kender, har fået et twist og et mere eksklusivt format. Det er især på baggrund af råvarerne, hvor hver enkelt ingrediens udvælges nøje før de anvendes. Det er de nyeste og mest friske grøntsager og det er kød fra fritgående kvæg. Derfor er kvaliteten altid i top.

Menuer af The Burger Concept

Burger Ad Libitum

The Burger Concept tilbyder ved denne menu deres klassiske burgermenu med hjemmelavet pommes fritter og en eksklusiv og velsmagende burger. To timers ad libitum …

2 serveringer

550 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade