Den Lidt Større

Menu information

625 kr. / kuvert

4 serveringer

Start forespørgsel

Description

SaxGastro er et stjerneskud inden for gastronomien og giver med denne et endnu større indblik i deres gastronomiske univers. Fantastiske serveringer der indeholder bl.a. kammusling, hummersalat og oksemørbrad med morkelsauce.

Serveringer

 • 1

  FORRET

  • Kammusling med spæde kålskud og østerssauce med citrus.
 • 2

  MELLEMRET

  • Hummersalat i løgskaller med skilt sauce på syrnet kærnemælk og dild.
 • 3

  HOVEDRET

  • Oksemørbrad med morkelsauce, infuseret endive og sprød vesterhavsost.
  • Kartofler a part med brunet smør + supplement sauce.
 • 4

  DESSERT

  • Panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade.
  • Sirup af citronmelisse med vanilje og mynte.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 200 kuverter

Restaurant lokation

Borup

Maksimal afstand fra restaurant

150 km

Om restauranten

SaxGastro

I deres gastronomiske verden tager de udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. De har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder de kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Deres gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give den bedste smagsoplevelse.

Hvis maden skal opnå sit fulde potentiale og give den mest unikke gastronomiske oplevelse, kan man akkompagnere menuen med SaxGastros særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset ned til mindste detalje. Derudover tilbyder de, et sublimt udvalg af blandt andet appetizer med kaviar, østers, champagne, petit four til kaffen og cigarer til din cognac.

Det er vigtigt for SaxGastro, at alle føler sig i deres rette element, derfor imødekommer de naturligvis dine kriterier ift. om du eller en i selskabet er vegetar, pescetar, veganer eller har en bestemt religion og kultur. Hvis du ønsker detaljeret information om allergener, skal du endelig bare kontakte os og vi vil besvare dine spørgsmål, ved bedst muligt at skræddersy efter dine behov.

Menuer af SaxGastro

Den Lidt Større

SaxGastro er et stjerneskud inden for gastronomien og giver med denne et endnu større indblik i deres gastronomiske univers. Fantastiske serveringer der indeholder bl.a. …

4 serveringer

625 kr. / kuvert

Den Store | SaxGastro

En unik gastronomisk oplevelse, når SaxGastro inviterer inden for i deres Fine Private Dining-univers, hvor kun det bedste er godt nok. Fem fantastiske serveringer, …

4 serveringer

675 kr. / kuvert

Den Ultimative | SaxGastro

Den Ultimative fra SaxGastro giver en helhedsoplevelse af deres særdeles høje gastronomiske niveau. En uforglemmelig oplevelse, når disse fantastiske seks serveringer danner rammen for …

5 serveringer

750 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade