Den Lille Støvlet

Menu information

575 kr. / kuvert

5 serveringer

Start forespørgsel

Description

Denne skønne menu byder på en perlerække af indbydende snacks efterfulgt af 3 smagfulde retter med de dejligste, sæsonaktuelle råvarer og urter, der findes i lokalområdet. Altsammen præsenteres for dig og dine gæster i æstetiske anretninger med nordiske toner og moderne smagsnuancer.

Serveringer

 • 1

  SNACKS

  • Udvalg af sprøde og bløde snacks.
 • 2

  BRØD

  • Surdejsbrød med hjemmekrænet smør.
 • 3

  FORRET

  • Taskekrabbe - Skorzonerod - Fermenteret porre
 • 4

  HOVEDRET

  • Iberico pluma - Morkler - Røget æggeblomme
 • 5

  DESSERT

  • Kantareller - Pumpkind pie - Hasselnødder

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 150 kuverter

Restaurant lokation

Sorø

Maksimal afstand fra restaurant

40 km

Om restauranten

Støvlet Katrines Hus

Restauranten med det mundrette navn, Støvlet Katrines Hus, bygger på flere hundrede års historie og en jordbunden tilgang til hverdagen. Her er kernebudskabet ærlighed overfor både gæster og retternes råvarer. Køkkenchefen hedder Lasse Zacho og sammen med sit team, arbejder han hver dag på at forfine køkkenet på Støvlet Katrines Hus.

Selv mener Lasse, at råvarerne er en af nøglerne til deres succes. ”En ret er aldrig bedre, end det du laver den med”. Derfor vil I om sommeren kunne nyde urter, de selv har plukket i Bromme Skov, økologiske og biodynamiske grøntsager fra Kiselgården og økologisk dansk kød. Er der svampe på menuen, så stammer disse ofte også fra lokalområdet, som er plukket og leveret af et ældre ægtepar, som bor på egnen. Dét er om noget helt autentisk!

Lasse, er en kompromisløs herre, der arbejder bedst, når han kan få lov at fordybe sig og være ekstremt fokuseret. Ingen detaljer går ham forbi, når der skal udvælges, tilberedes og anrettes – og det kan smages! Han er selv udlært fra restauranten i 2014 og har deltaget i flere konkurrencer, hvor han bl.a. vandt Danmarksmesterskabet for kokkeelever i ”Skills 2018”.

Dynamikken i hans køkken er løssluppen, humoristisk og professionel. Her tager man gerne en snak med gæsten, da de ikke er bange for at indgå som en aktiv del af middagen.

Glæd jer!

Menuer af Støvlet Katrines Hus

Den Lille Støvlet

Denne skønne menu byder på en perlerække af indbydende snacks efterfulgt af 3 smagfulde retter med de dejligste, sæsonaktuelle råvarer og urter, der findes …

5 serveringer

575 kr. / kuvert

Den Store Støvlet

Her kommer Støvlet Katrine virkelig trampende ind i jeres hjerter med de store sko på! Denne menu byder på deres mest eksklusive retter, der …

6 serveringer

1000 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade