Den Næste ISTID

Menu information

100 kr. / kuvert

2 serveringer

Start forespørgsel

Description

Smag jer igennem ISTIDs fantastiske økologisk is frosset med flydende nitrogen. Der tilbydes både velsmagende is og is-cocktails, hvor man bl.a. kan opleve en nyfortolkning af klassiske cocktails som White Russian og Aperol Spritz.

Serveringer

 • 1

  MENU

  • timers servering af 100 is eller 50 is-cocktails (to forskellige slags m/topping)
  • Menuen består af 4-6 is med 1-2 veganske alternativer
  • Salty Caramel (Topping: Karamelliserede mandler med rosmarin og havsalt)
  • Klassisk Vanilje (Topping: Chokolade fudge sauce)
  • Rhubarb/Cheesecake (Topping: Jordbærsauce)
  • Vegansk Bananis m/Chunks af brownie: (Topping karamelliserede kokosflager)
  • Jordbær/hvid balsamico stracciatella: (Topping: Rabarbersirup)
 • 2

  ANDET

  • Pris pr. is over de første 100 er 35 kr. og 65 kr. pr is-cocktail.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 100 til 10000 kuverter

Restaurant lokation

København

Maksimal afstand fra restaurant

150 km

Om restauranten

ISTID

Når ISTID tager ud af huset, med deres ikoniske is-cykel, retro is-brandbil eller pop-up indenfor i jeres virksomhed, tilbydes der altid en ekstraordinær oplevelse for dig og dine gæster.

Udover den mere traditionelle is laver de også is-drinks, som er baseret på mange af de cocktails du kender fra fester og barer. Pga. den hurtige og voldsomme nedfrysning får du en isoplevelse, der samtidig indeholder procenter.

Uanset set-up tager ISTID deres lækre økologiske is-baser med og fryser det foran øjnene af kunderne med flydende nitrogen, som skaber et unikt visuelt show og oplevelse, samt en silkeblød tekstur til deres is.

ISTID er den oplagte mulighed, hvad end der er tale om en hyggelig sommerfest eller et teambuildingkursus. ISTID tilbyder nemlig en bred vifte af muligheder. Deres retro is-brandbil eller ikoniske cykel kan lejes ud til diverse arrangementer og give den perfekte ramme samt fantastisk kvalitet på økologisk is.

Hvis et teambuildingkursus er interessant, så laver ISTID kreative og sjove hjemmelavet is-workshops, hvor de deltagende manuelt få lov til at fryse deres egen is med bl.a. flydende nitrogen. Står I at mangler et sjovt indslag til et bryllup, en sommerfest eller andre arrangementer, så er ISTID det oplagte valg.

Menuer af ISTID

Den Næste ISTID

Smag jer igennem ISTIDs fantastiske økologisk is frosset med flydende nitrogen. Der tilbydes både velsmagende is og is-cocktails, hvor man bl.a. kan opleve en …

2 serveringer

100 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade