Det Ekstraordinære Taffel

Menu information

1995 kr. / kuvert

8 serveringer

Start forespørgsel

Description

Få den ultimative oplevelse med Under Klippens Taffel. Det er en samling af en række ekstraordinære retter, der udgøres af lækre, sæsonaktuelle råvarer, der løftes op på et helt nyt niveau af klassisk fransk håndværk. Det er intet mindre end et mesterværk af en menu!

Serveringer

  • 1

    SNACKS

    • Venø Østers.
    • Lakserogn.
    • Tatar.
    • Morkel.
  • 2

    STENBIDERROGN

    • Purløg - Kardemomme - Sprødt
  • 3

    PIGHVAR

    • Rogn - Sauce Blanquette - Caviar
  • 4

    SELLERI

    • Soya - Hønseæg - Spanske mandler
  • 5

    KALVEMØRBRAD

    • Løg - Morkel - Peber
  • 6

    PISTACIE

    • Timian - Hvid chokolade - Citron
  • 7

    PASSIONSFRUGT

    • Chokolade - Timut Peber Malt
  • 8

    PETIT FOUR

    • Udvalg af kokken søde sager.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 95 kuverter

Restaurant lokation

Holstebro

Maksimal afstand fra restaurant

45 km

Om restauranten

Under Klippen

Velkommen til denne vestjyske mastodont indenfor klassisk fransk gastronomi.

Under Klippen har i snart 30 år udmærket sig ved at lave uovertruffen mad.

Køkkenets stil befinder sig mellem klassiske og opfindsomme fortolkninger af det moderne danske og franske køkken. Håndværket er altid i fokus, når smag og finesse danner rammen med den fantastiske madoplevelse i højsædet. Målet er at fremkalde retter og kompositioner med stor appel til alle sanser.

Lad smagseksplosioner fylde din mund når karakteristiske og sofistikerede smage, som sortfodsskinke og caviar, rammer tungen og fylder næseborene med velduft. Lad dine øjne indfanges af de flotte farver og kunstneriske anretninger, og lad dine ører forføres af de sprøde og knasende teksturer.

Kvaliteten er funderet i deres valg af råvarer; Dette ses tydeligt med deres friskfangede fisk og skaldyr fra Vesterhavet og Limfjorden, deres krogmodnede danske oksekød der har hængt i over 60 dage, frilandsopdrættet fjerkræ og sæsonaktuelle grøntsager. Altid fra leverandører som deler deres respekt og passion for dyrkelsen af ”den rene vare”. Og de bager naturligvis deres egent brød dagligt.

Menuer af Under Klippen

Den Udvalgte Menu

Denne menu består af alt det bedste fra Restaurant Under Klippen. Her finder I alt det bedste indenfor økologi og sæsonaktuelle råvarer, der skinner …

6 serveringer

995 kr. / kuvert

Det Ekstraordinære Taffel

Få den ultimative oplevelse med Under Klippens Taffel. Det er en samling af en række ekstraordinære retter, der udgøres af lækre, sæsonaktuelle råvarer, der …

8 serveringer

1995 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade