Grønne Udtryk

Menu information

650 kr. / kuvert

4 serveringer

Start forespørgsel

Description

Menuen har grøntsager som fokus og ingredienserne er baseret på sæsonens mest aktuelle grønsager, den vilde natur og fra små lokale producenter. Wabi Sabi vil gerne vise hvad innovation, håndværk og naturens fantastiske råvarer har af potentiale, når de kommer under præcise tilberedning.

Serveringer

 • 1

  SNACKS

  • Sprøde friteret crouqutter med shitakisvampe, sort hvidløgs emulsion & shiso.
  • Takoyaki som salte æbleskiver, sød kartoffel & surlig ponzu sauce.
  • Hånddykket norsk kammusling, cremet pure af knoldselleri, shitakisvampe & brunet smør.
 • 2

  FORRET

  • Confiteret & Grillet Gulerødder.
  • Sprød gulerodscrudité & skummende yuzu kosho Beurre Blanc.
 • 3

  HOVEDRET

  • Miso Ristet Spidskål.
  • Goma dressing, goujogang emulsion, ristede peanuts & florale shiso urter.
 • 4

  DESSERT

  • Tarte au Yuzu.
  • Grillet italiensk marengs.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 250 kuverter

Restaurant lokation

Frederiksberg

Maksimal afstand fra restaurant

120 km

Om restauranten

Gezzers

Men det er ikke nok blot og fokusere på maden, for deres filosofi er at hele middagen med betjening, servering og præsentation er en mindst lige så stor del af deres univers. Derfor vil jeres middag bære præg af et toptunet team som har eget vand med og som sørger for, at I fra start til slut er i centrum.

Det klassiske franske køkken med dets grundsaucer, dets håndværk og dets klassiske smage, bliver sammen med det japanske køkkens finesse, raffineret smage og præcision bragt sammen af Gezzers.

Tankerne Gezzers bygger på grundtilberedningerne fra det franske køkken, men smagene og de indtryk, som rammer kommer fra det japanske køkken. Smagende som sammen med de visuelle smukke anretninger, skal skabe en balance i helhedsindtrykket. Og som i fællesskab, skal bringe en hver mundfuld oplevelsen op, på et højere niveau.

Menuer af Gezzers

Arigatō - 15 Udtryk

Det smukkeste møde mellem det japanske og franske køkken, som viser jer taknemmelighed for den ultimative rejse, som bringes til jer. Wabi Sabi vil …

7 serveringer

1600 kr. / kuvert

Grønne Udtryk

Menuen har grøntsager som fokus og ingredienserne er baseret på sæsonens mest aktuelle grønsager, den vilde natur og fra små lokale producenter. Wabi Sabi …

4 serveringer

650 kr. / kuvert

Signature

Signature har det franske køkken, dets grundsmage og eksklusive råvare i fokus, og er baseret på de mest sæsonaktuelle grøntsager. Wabi sabi kombinere det …

5 serveringer

900 kr. / kuvert

The Pescatarian

Det franske køkken er notorisk kendt for sin hang til fisk og skaldyr & det japanske køkken verdenskendt for deres tilberedning af fisk og …

5 serveringer

900 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade