Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (6)
1.
SMÅ FORFØRELSER
Krustade - Kingfish - Taggiasca Oliven Jordskokker - Tatar - Vilde Løgblomster
2.
BRØD
Surdejsbrød med 6 års gammel Champagne surdej. Serveret med saltet smør og honning.
3.
FORRET
Dansk Kysttorsk - Sake Beurre Blanc - Vilde Urter
4.
MELLEMRET
Hånddykket Norske Kammuslinger - Daikon - Aromatisk Brunet Smør
5.
HOVEDRET
Chines 5 Spice - Gris - Bouquet Garni - Jus
6.
DESSERT
Madagaskar Vaniljeis - Hasselnød "Biscuit" - Hibiscus
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
HÂIDAN medbringer
Tallerkener
Bedømmelser af HÂIDAN (2)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
En 'rising star' på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er en sammensmeltning fra den gastronomiske rejse, som køkkenchef Gabriele har været på. Middelhavets rene smage bliver sat sammen med en passion for håndværket og verdens smage. Oplev en private dining fra et stjerneskud på Danmarks gastronomiske scene.
Med opvækst i familiens 'trattoria' i Palermo har køkkenchef og ejer Gabriele Rizzo fået restaurantscenen og kærligheden til mad ind med modermælken. Fra start har køkkenet været en naturlig del af hans liv. I en tidlig alder trak rejselysten i ham. Drevet af smagene fra de mange verdenshjørner har gastronomien bragt ham forbi den ene toprestaurant efter den anden. Alt sammen for at lære fra nogle af verdens bedste kokke – fra San Franciscos 3-stjernede Michelin-restauranter COI og Benu til Geranium og Jordnær i Danmark, hvor han var assisterende køkkenchef.
Request bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327