L’appel du vide

Menu information

1650 kr. / kuvert

6 serveringer

Start forespørgsel

Description

L'appel du vide er fransk filosofi og betyder "Tomrummets kald" og det er præcis det som denne menu fra Majlund Dining er. Et kald mod fantastiske og overraksende smage, som ikke har nogen logisk forklaring man blot tager en selv og ens gæster længere ned i The Rabbit hole. Et hul fyldt med smagseksplosioner og wauw oplevelse.

Serveringer

  • 1

    SNACKS

    • Sprød tærte med saltede danske rejer & piment.
    • Agurke kugle marineret i ponzu, østers tartar, caviar & citrus urter.
    • Grillet hvid asparges marineret i yuzu og brunet smør, med grillet vesterhavsost & ramsløgskapers.
  • 2

    BRØD

    • Surdejsbrød med pisket smør.
  • 3

    FORRET

    • Saltet og pocheret norske kammusling med ærte boullion, chili olie & friske urter.
    • Tartar af krogmodnet øko okse, marineret med røget olie og grape, grøn peper emulsion, syltede kapers blade & dild.
  • 4

    MELLEMRET

    • Dampet slethvar i let syltet courgette, grøn æble med citron olie, sauce lavet på hyldeblomst og røget torskerogn.
  • 5

    HOVEDRET

    • Stegt øko okse, grillet aubergine púre, mandel, fennikel, lardo af sortfod gris & sauce lavet på fennikel og røget smør.
  • 6

    DESSERT

    • Hvid chokolade mousse, rabarber bouillon, skovmærke & hvide chokolade grene vent i skovmærke støv.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 6 til 95 kuverter

Restaurant lokation

København

Maksimal afstand fra restaurant

65 km

Om restauranten

Majlund Dining

Selv om Majlund Dining er et verdenskøkken, så kommer hovedelemntene fra lokale og passionerede producenter.

Hummer fra Limfjorden, kød fra Hindsholm og grøntsager fra Lammefjorden. Alt dette bliver tilberedt med den største respekt og med stort håndværk, som er erhvervet gennem mange års hårdt arbejde på nogle af landets bedste restauranter.

Simple og enkle tilberedninger som åbner op for råvarenes magi, og det er så her at det store verdenskøkken kommer ind i det.

Saucerne smages til med den bedste soya, saucerne monteres med caviar, kødet smages til med trøfler fra piemonte og dessertne fyldes med Polyonesisk vanilje.

Alt dette bringer oplevelsen op i den absolutte topklasse hvor de visuelle smukke retter bakkes op af bombastiske smage i fuld balance.

Når I invitere til middag hjemme i privaten, så de vil passe perfekt ind i ethvert selskab, de sørge for at I kan indtage værtsrollen og nyde en uforglemmelig middag, som vil skabe glædelige minder langt ud i fremtiden.

Menuer af Majlund Dining

Det Grønne Univers

Le Verte er en hyldest til alle grøntsagerne og de skønne fisk og skaldyr som er i det danske kongerige. Grøntsager tilberedt som var …

6 serveringer

1345 kr. / kuvert

L’appel du vide

L'appel du vide er fransk filosofi og betyder "Tomrummets kald" og det er præcis det som denne menu fra Majlund Dining er. Et kald …

6 serveringer

1650 kr. / kuvert

Majlunds Univers

Et kald mod fantastiske og overraksende smage, som ikke har nogen logisk forklaring man blot tager en selv og ens gæster længere ned i …

6 serveringer

995 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade