Lille Sale Banchetti

Menu information

700 kr. / kuvert

4 serveringer

Start forespørgsel

Description

En unik løsning til festen, eventen eller en anden anledning, hvor der skal være et italiensk tema. Her får du en helhedsoplevelse af det autentiske og smukke Italien. Gastronomien er på højt niveau med serveringer med carpaccio, oksefilet og meget mere.

Serveringer

  • 1

    VELKOMST

    • Et glas tør mousserende økologisk italiensk Spumante
  • 2

    FORRET

    • Carpaccio af røget tun serveret med krydderurtedressing og sprøde salater.
    • Lækkert koldthævet surdejsbrød samt verdens bedste jomfru-olivenolie fra Ligurien og middelhavssalt krydret med salvie
  • 3

    HOVEDRET

    • Velmodnet oksefilet af græsfodret kødkvæg serveret med egen sauce tilsmagt med friske krydderurter. Dertil dagens grønt fra torvet i Parma og smĂĄ kartofler fra Vildmosen krydret med frisk rosmarin.
  • 4

    DESSERT

    • SanGiovannis mørke og rige chokoladekage toppet med mousse, serveret med hjemmelavet italiensk is og frugt.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 20 til 150 kuverter

Restaurant lokation

Aalborg

Maksimal afstand fra restaurant

0 km

Om restauranten

Ristorante SanGiovanni

Det dansk-italienske ægtepar Benthe og Giovanni Volpi åbnede SanGiovanni den 15. september 1988 der siden da har været drevet af familien. I dag er det Benthe og Giovannis ældste søn, Mikele, der sammen med sin hustru Jeanette driver restauranten videre. Ægteparrets yngste søn, Daniele, er bosat i USA hvor han har gjort karriere og er således ikke længere med i driften af SanGiovanni.

SanGiovanni har gennem årene været igennem en stor udvikling. I 1988 startede det ud som et klassisk italiensk Ristorante & Pizzeria på hjørnet af Vesterbro og Vingårdgade. Indretningen var dengang meget anderledes end typiske italienske spisesteder, da Giovanni indrettede med blomster og statuer samt tunge granitborde.

Op igennem halvfemserne blev indretningen ændret og der kom der mere fokus på det italienske køkken fremfor pizza og SanGiovanni blev medlem af Slow Food bevægelsen. I slutningen af halvfemserne begyndte vinkælderen under restauranten også at tage form. Det er idag den del der hedder La Cantina, som består af ialt 5 lokaler og en helt unik vinkælder.

Menuer af Ristorante SanGiovanni

Lille Sale Banchetti

En unik løsning til festen, eventen eller en anden anledning, hvor der skal være et italiensk tema. Her får du en helhedsoplevelse af det …

4 serveringer

700 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade