Lille Social Dining

Menu information

545 kr. / kuvert

4 serveringer

Start forespørgsel

Description

Nyd en fantastisk menu, hvor social dining er omdrejningspunktet. Seks serveringer, som er delevenlige og yderst velsmagende, hvor fantastiske lokale råvarer spiller en essentiel rolle. Fra gravad okse og trøffelmayonaise til smørstegt persillerod.

Serveringer

 • 1

  SNACKS

  • Anderilette - Broken Gel Tørret Yoghurt
  • Røget Ål - Æg Royal - Sprød Rug
  • Mandler - Glace - Røg
 • 2

  BRØD

  • Surdejsbrød med saltet smør.
 • 3

  1. SERVERING

  • "Æbleflæsk" - Marineret Æble - Estragon
  • Røget Laks - Fermenteret Fennikel - Sprød Øllebrød
 • 4

  2. SERVERING

  • Sprængt And - Linie Sauce - Tørret Kirsebær
  • Ristet Kartoffel - Brunet Kartoffelskum - Persilleolie

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 50 kuverter

Restaurant lokation

Aarhus

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

SYV NI 13

SYV NI 13 drives af de tre ihærdige unge fyre Kalle, Asbjørn og Frederik. Ihærdige efter at give en god oplevelse, hvor omdrejningspunktet er socialt samvær og stjernegod smag.

En yderst god smag på baggrund af skandinaviske værdier og nordisk mad. Hovedfokus er på det lokale, hvor alt bliver forsøgt købt lokalt og råvarerne holdes enkle og friske. Menuerne og serveirnerne fra SYV NI 13 er konstant i udvikling og bliver løbende udskiftet i takt med sæsonens råvarer og nye innovative syn på klassiske danske klassikere.

Foruden det lækre gastronomiske håndværk, så tilbyder SYV NI 13 også fantastiske og idylliske muligheder for drinks og cocktails. Restuaranten i Aarhus tilbyder en hyggelig lille bar, der til fornuftige priser også kan bringes ud til arrangementer sammen med en ufroglemmelig middag.

Et yderst specielt navn, der klinger med den danske trylleremse 7-9-13. Noget der oftest forbindes med hovmod og dumdristighed. Dette kan også overføres til de tre unge fyres vision om at skabe gastronomisk profil gennem mod, vilje og held.

Menuer af SYV NI 13

Lille Social Dining

Nyd en fantastisk menu, hvor social dining er omdrejningspunktet. Seks serveringer, som er delevenlige og yderst velsmagende, hvor fantastiske lokale råvarer spiller en essentiel …

4 serveringer

545 kr. / kuvert

Store Social Dining

Den ultimative oplevelse, hvis samvær og hygge skal være i højsædet. Nyd otte fantastiske serveringer som social dining, der byder på de mest delikate …

5 serveringer

750 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade