Skaldyrs Galore

Menu information

670 kr. / kuvert

2 serveringer

Start forespørgsel

Description

Den ultimative fisk- og skaldyrsoplevelse, hvor der serveres en bred vifte af de mest velsmagende og friske fisk og skaldyr. Nyd flere serveringer med alt fra jomfruhummer og søkogte rejer til østers og krabbe.

Serveringer

 • 1

  BRØD

  • Friskbagt brød med urtesmør.
 • 2

  SKALDYRSFAD

  • Søkogte rejer med aioli.
  • Krabbeklør med salsa rosa.
  • Jomfruhummer med løvstikke pesto.
  • Østers med vinagrette og citron.
  • Hummer med gomadressing.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 20 til 500 kuverter

Restaurant lokation

Aarhus

Maksimal afstand fra restaurant

50 km

Om restauranten

Clausens Fisk

P. Clausens Fiskehandel er landets ældste fiskeforretning og stammer helt tilbage fra 1888. Butikken har i 5 generationer leveret friske fisk og skaldyr til Aarhus og omegn. En traditionsrig fiskeforretning, der ikke går på kompromis med kvaliteten og altid leverer fisk og skaldyr af fineste kvalitet.

Med et hold dygtige fiskemænd og kokke, leverer de i dag også fisk og skaldyr til diverse arrangementer med et smil på læben! Alt kan (næsten) lade sig gøre - selv hvis du ønsker dig en hotdog med friteret søpølse. Lækre serveringer og en bred vifte af fantastiske fisk og skaldyr.

Hvidsvinsdampede blåmuslinger, friske stillehavsøsters og søkogte rejer, er blot nogle af specialiteterne som P. Clausens Fiskehandel kan levere, hvis der skal afholdes sommerfester, bryllupper eller andre lignende arrangementer. Er fisk og skaldyr en favorit, bør P. Clausens Fiskehandel levere maden til dit kommende arrangement.

Menuer af Clausens Fisk

Østersbar ad libitum

Yderst lækre og friske østers, der serveres ad libitum. P. Clausens Fiskehandel sikrer den højeste kvalitet og de friskeste østers, der giver en uforglemmelig …

1 servering

625 kr. / kuvert

Skaldyrs Galore

Den ultimative fisk- og skaldyrsoplevelse, hvor der serveres en bred vifte af de mest velsmagende og friske fisk og skaldyr. Nyd flere serveringer med …

2 serveringer

670 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade