Smørrebrødets Verden

Menu information

625 kr. / kuvert

5 serveringer

Start forespørgsel

Description

Smørrebrød når det er lavet bedst, af det bedste råvarer og med stor umage. Få en oplevelse af traditionelle sammensætninger, som smelter sammen med i stor smag og innovation.

Serveringer

 • 1

  CHRISTIANØPIGENS KRYDDERSILD

  • Med peberrod, brunet smør og karse.
 • 2

  FENNIKELSILD

  • 48% creme fraiche, boghvede, røde perleløg.
 • 3

  GULEBEDER

  • Ristet gammelknascreme, solbær og boghvede.
 • 4

  HØNSESALAT

  • Syltede tragtkantareller, bacon og ristede mandler.
 • 5

  SKOVMÆRKE

  • Hengemte bær, hvid chokolade, kardemomme og sødskærm.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 95 kuverter

Restaurant lokation

København K

Maksimal afstand fra restaurant

40 km

Om restauranten

Selma

Selma er en restaurant med rødder i det danske og svenske køkken. Restauranten har et udpræget højt håndværksmæssigt niveau med et detaljefokus udover det sædvanlige, blandet med en kærlighed til råvarerene og en jordnær kontakt til gæsterne.

Selma laver smørrebrød helt fra bunden! Deres råvarefokus er baseret på oprindelse, sæson og kvalitet. Deres leverandører består af ildsjæle med klare holdninger til bæredygtighed og biodiversitet. Deres mål er nemlig at blive et udelukkende økologisk og biodynamisk virke.

De har skabt en dynamisk tilgang til sæson og velsmag med en innovativ menu, der både respekterer det klassiske og det moderne kokkehåndværk.

Deres vision er, at Selma skal levere det bedste innovative smørrebrød i Danmark. Deres smørrebrød er baseret på en nyskabende tilgang med forståelse og respekt for traditioner uden at være låst af dem.

Værtsskabet er præget af en direkte kontakt med alle gæster. De ønsker at skabe et rum med tilknytning til deres gæster, og en afslappet stemning.

Menuer af Selma

Smørrebrødets Verden

Smørrebrød når det er lavet bedst, af det bedste råvarer og med stor umage. Få en oplevelse af traditionelle sammensætninger, som smelter sammen med …

5 serveringer

625 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade