The Dining Boho

Menu information

495 kr. / kuvert

4 serveringer

Start forespørgsel

Description

Menuen her præsenterer det ypperste fra The Organic Boho. Fire serveringer, hvor der er kræset for alt helt ned til den mindste detalje. Alt der bliver serveret er lokalt, vegansk og økologisk, så man finder sjældent en middag af højere kvalitet.

Serveringer

 • 1

  FORRET

  • Ærter francaise.
 • 2

  MELLEMRET

  • Stegt spidskĂĄl med vinaigrette, citronskal, og kapers.
 • 3

  HOVEDRET

  • Tempeh, ny kartoffelkompot med urter, auberginer i varme krydderier.
 • 4

  DESSERT

  • Trifli.

Det praktiske

Menuen er er blot et udkast på den aktuelle sæson. På ugen kan den ændre sig grundet kvaliteten på de råvarer de modtager. Restauranten forbeholder sig retten til at ændre i menuen ugen op til. Såfremt sæsonen skifter eller råvarernes kvalitet ikke lever op til ønsket standard.

Our perks

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 200 kuverter

Restaurant lokation

Danmark

Maksimal afstand fra restaurant

60 km

Om restauranten

Organic Boho

The Organic Boho er startet af to dedikerede søstre, Karina og Maria Bruun, som under en rejse til Ibiza blev inspireret til at starte denne restaurant. Deres koncept er kompromisløst og på menuen finder du 100% økologiske, veganske retter. De to søstre har styr på smagene og hjertet på det rette sted. De går utrolig meget op i plantebaseret mad, bæredygtighed, dyrevelfærd og lækker mad.

Hos The Organic Boho kommer du ikke til at savne din saftige bøf. Med en middag herfra vil du kunne imponere dine gæster med smagfulde, farverige og innovative serveringer og samtidig reducere dit CO2 fodspor. Udover at du aktivt bidrager til at hjælpe planeten på rette fod, så er du altid lovet en smuk, tilfredsstillende og mættende middag.

Søstrene bag er udmærket klar over, at de rammer et nichesegment, men de vil så gerne vise alle tvivlerne og kødelskerne, at man sagtens kan få en eksklusiv middagsoplevelse, der både smager godt, mætter og giver god samvittighed. Derfor giver de sig altid 100% for de 10% - det vil sige, at de giver alt deres fokus til de 10%, der elsker grønt og elsker deres brand. Så hvis du er en af de resterende 90%, så vil de gøre alt for, at du bliver en del af de 10%.

Hvem kan ikke sige ja til at ville spise mere grønt, mere økologisk og mere lokalt? Det kan vi i hvert fald her hos chefmade! Og vi kan på det varmeste anbefale The Organic Boho.

Menuer af Organic Boho

The Dining Boho

Menuen her præsenterer det ypperste fra The Organic Boho. Fire serveringer, hvor der er kræset for alt helt ned til den mindste detalje. Alt …

4 serveringer

495 kr. / kuvert

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade