Den Lille Metier

Metier

Den Lille Metier

Gå på opdagelse i Metiers univers, som lader dig smage de bedste af de bedste råvarer, som Sjælland kan bydee. Tilberedt til perfektion for, så hver råvares smage træder i fuld karakter. Oplev en private dining hvor visuelt smukke anretninger bliver bæret frem af stor smag, bæredygtighed og fantastisk håndværk.

605 kr. / kuvert

5 serveringer

Serveringer
SNACKS

Glaserede beder, friskost & spr√łdt.

Spr√łde kroketter & emulsion.

BR√ėD

Surdejsbr√łd med k√¶rnem√¶lkssm√łr.

1. SERVERING

Crudo af Vesterhavs-torsk fra Fiskerikajen.

Tang-vinaigrette, crudit√© af gr√łnt, spr√łdt & urter.

Karamelliseret gr√¶skar fra Birkemosegaard Dukkah, brunet sm√łr, ristet boghvede & gremolata.

2. SERVERING

Langtidsbraiseret gris fra Vinfeldt Sauce, sortkål & peberrod.

Glaserede majroer og knoldselleri fra Ils√łegaard Gr√łnk√•ls-vinaigrette, saltede citroner & urter.

DESSERT

Syltede blommer fra Saksk√łbing.

Saltet karamel, pisket creme p√• m√łrk chokolade, crumble & granit√©.

Om Restauranten

Metier

Hos Restaurant Metier har de en dyb k√¶rlighed til gr√łntsager. Det handler i s√¶rdeleshed om m√•den, de kan tilberedes p√•, s√• de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsm√•de giver perspektiver til, hvordan gr√łntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i s√¶sonens r√•varer. Retter som ikke har et stykke r√łdt k√łd som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring gr√łntsagerne. Med Restaurant Metier kan en gr√łnsagsret blive lige s√• sp√¶ndende og tilfredsstillende som en k√łdret. Det handler om at overraske g√¶sten med, hvor godt en r√łdbede kan smage, og f√• folk til at tage det op til eftertanke.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer