Den Lille Metier

Metier

Den Lille Metier

Gå på opdagelse i Metiers univers, som lader dig smage de bedste af de bedste råvarer, som Sjælland kan bydee. Tilberedt til perfektion for, så hver råvares smage træder i fuld karakter. Oplev en private dining hvor visuelt smukke anretninger bliver bæret frem af stor smag, bæredygtighed og fantastisk håndværk.

605 kr. / kuvert

5 serveringer

Serveringer
SNACKS

Glaserede beder, friskost & sprødt.

Sprøde kroketter & emulsion.

BRØD

Surdejsbrød med kærnemælkssmør.

1. SERVERING

Crudo af Vesterhavs-torsk fra Fiskerikajen.

Tang-vinaigrette, crudité af grønt, sprødt & urter.

Karamelliseret græskar fra Birkemosegaard Dukkah, brunet smør, ristet boghvede & gremolata.

2. SERVERING

Langtidsbraiseret gris fra Vinfeldt Sauce, sortkål & peberrod.

Glaserede majroer og knoldselleri fra Ilsøegaard Grønkåls-vinaigrette, saltede citroner & urter.

DESSERT

Syltede blommer fra Sakskøbing.

Saltet karamel, pisket creme på mørk chokolade, crumble & granité.

Om Restauranten

Metier

Hos Restaurant Metier har de en dyb kærlighed til grøntsager. Det handler i særdeleshed om måden, de kan tilberedes på, så de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsmåde giver perspektiver til, hvordan grøntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Retter som ikke har et stykke rødt kød som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring grøntsagerne. Med Restaurant Metier kan en grønsagsret blive lige så spændende og tilfredsstillende som en kødret. Det handler om at overraske gæsten med, hvor godt en rødbede kan smage, og få folk til at tage det op til eftertanke.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer