Metiers Jul anno 2022

Metier

Metiers Jul anno 2022

Gå på opdagelse i Metiers jule univers, som lader dig smage de bedste af de bedste råvarer, som Sjælland kan byde. Tilberedt til perfektion for, så hver råvares smage træder i fuld karakter. Oplev en private dining hvor visuelt smukke anretninger bliver bæret frem af stor smag, bæredygtighed og fantastisk håndværk.

625 kr. / kuvert

6 serveringer

Serveringer
BR√ėD

Surdejsbr√łd og pisket k√¶rnem√¶lkssm√łr.

3. SERVERING

Karamelliserede blommer fra Birkemosegaard Mascarpone-creme, syltede solb√¶r, crumble, sukkersyltet knoldselleri og r√łd skovsyre.

SNACKS

Svampe-kroketter og citrus-mayo.

Jordskokker og gremolata.

1. SERVERING

R√•-marineret kulmule fra Fiskerikajen Urte-emulsion, peberrod, ristet boghvede og crudit√© af vintergr√łnt.

Knoldselleri fra Brinkholm Vinaigrette p√• br√¶ndte porrer, gr√łnk√•lscreme, hasseln√łdder og syltede citroner.

2. SERVERING 1 / 2

Langtidsbraiseret gris fra Steensgaard Sortkål, fermenterede stikkelsbær og sauce.

Saltbagt monsterr√łdbede fra Birkemosegaard Brunet sm√łr, syltede sennepskorn, k√•lskud, knas og urter.

2. SERVERING 2 / 2

Brændte pastinakker fra Brinkholm Græskarcreme, spice græskarkerner og urter.

Braiseret r√łdk√•l, kirseb√¶r-sirup og varme krydderier.

Om Restauranten

Metier

Hos Restaurant Metier har de en dyb k√¶rlighed til gr√łntsager. Det handler i s√¶rdeleshed om m√•den, de kan tilberedes p√•, s√• de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsm√•de giver perspektiver til, hvordan gr√łntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i s√¶sonens r√•varer. Retter som ikke har et stykke r√łdt k√łd som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring gr√łntsagerne. Med Restaurant Metier kan en gr√łnsagsret blive lige s√• sp√¶ndende og tilfredsstillende som en k√łdret. Det handler om at overraske g√¶sten med, hvor godt en r√łdbede kan smage, og f√• folk til at tage det op til eftertanke.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer