Surdejsbrød og pisket kærnemælkssmør.
Karamelliserede blommer fra Birkemosegaard Mascarpone-creme, syltede solbær, crumble, sukkersyltet knoldselleri og rød skovsyre.
Svampe-kroketter og citrus-mayo.
Jordskokker og gremolata.
Rå-marineret kulmule fra Fiskerikajen Urte-emulsion, peberrod, ristet boghvede og crudité af vintergrønt.
Knoldselleri fra Brinkholm Vinaigrette på brændte porrer, grønkålscreme, hasselnødder og syltede citroner.
Langtidsbraiseret gris fra Steensgaard Sortkål, fermenterede stikkelsbær og sauce.
Saltbagt monsterrødbede fra Birkemosegaard Brunet smør, syltede sennepskorn, kålskud, knas og urter.
Brændte pastinakker fra Brinkholm Græskarcreme, spice græskarkerner og urter.
Braiseret rødkål, kirsebær-sirup og varme krydderier.
Restaurant Metier er placeret på Østerbro i København, og er startet af Christian Hasle og Jens Munk Thomsen i 2016. Metier er et fransk ord, der betyder et arbejdsområde, hvor en person har specialiseret sig gennem oplæring. Metier arbejder sæsonpræget og med fokus på bæredygtighed. Menuerne består altid af lokale råvarer fra små økologiske og biodynamiske gårde, og deres fisk er fanget skånsomst i de danske farvande.
Hos Restaurant Metier har de en dyb kærlighed til grøntsager. Det handler i særdeleshed om måden, de kan tilberedes på, så de kommer til deres ret med masser af smag. Den fremgangsmåde giver perspektiver til, hvordan grøntsager kan fungere som omdrejningspunkt i deres serveringer. De vil gerne udfordre den spisende, og dem selv kreativt, ved at servere anderledes retter med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Retter som ikke har et stykke rødt kød som midtpunkt, men derimod er bygget op omkring grøntsagerne. Med Restaurant Metier kan en grønsagsret blive lige så spændende og tilfredsstillende som en kødret. Det handler om at overraske gæsten med, hvor godt en rødbede kan smage, og få folk til at tage det op til eftertanke.