Rygende hummerbisque med grillede kammuslinger, ristede boghvedekerner, klorofyl af ramsløg og syltede tapiokaperler
Svamperavioli med stegte svampe, brunet smør med soya og ingefær, luftig jordskokkecremé og svampeskum
Tatar af okse med syltede ribs, kapersmarinade, urtemayo, karse og ristede brødkrummer
Striploin af Black Angus kvæg med karamelliseret blomkålspuré, beder og rødvinssauce monteret med marv
Vaniljeis med hvid chokolade og Caviar Baerii
MH Dining opgradere de klassiske smage op med kærlighed til skoven og naturen omkring os. Med 15 års erfaring i køkkenet serveres der stilsikre retter med præcision i råvarernes tilberedning.
Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hvér enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Martin Hylleborg er manden bag MH Dining. Martin Hylleborg er tidligere medejer og køkkenchefen hos den landskendte Restaurant Rebel. Martin har siden barnsben lavet gourmetmad, og han er uddannet hos Ensemble, en yderst delikat Michelin-restaurant. Restaurant Rebel har haft et unikt særpræg med Martin Hylleborg i spidsen og det er netop dette særpræg, som nu også er at finde hos MH Dining.