Vores Forårs menu

MH Dining

Vores Forårs menu

Der serveres et lille udvalg af forskellige lækre snacks inden 1 serveringen

1300 DKK / kuvert

5 serveringer

Serveringer
1, Servering

Stenbiderrogn med rygeostcremé, radiser og Parmigiano Reggiano

2. Servering

Hvide Asparges med ægte sauce og strandurter

3. Servering

Pighvar med brunet smør, soya og ingefær

4. Servering

Striploin af Black Angus kvæg med grønne asparges, ramsløg og rødvinssauce monteret med marv

5. Servering

Vaniljesyltede rabarber med vaniljeis, citroncreme og hvid chokolade med brændt lime

Om Restauranten

MH Dining

Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hvér enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Martin Hylleborg er manden bag MH Dining. Martin Hylleborg er tidligere medejer og køkkenchefen hos den landskendte Restaurant Rebel. Martin har siden barnsben lavet gourmetmad, og han er uddannet hos Ensemble, en yderst delikat Michelin-restaurant. Restaurant Rebel har haft et unikt særpræg med Martin Hylleborg i spidsen og det er netop dette særpræg, som nu også er at finde hos MH Dining.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer