Stenbiderrogn med rygeostcremé, radiser og Parmigiano Reggiano
Hvide Asparges med ægte sauce og strandurter
Pighvar med brunet smør, soya og ingefær
Striploin af Black Angus kvæg med grønne asparges, ramsløg og rødvinssauce monteret med marv
Vaniljesyltede rabarber med vaniljeis, citroncreme og hvid chokolade med brændt lime
MH Dining opgradere de klassiske smage op med kærlighed til skoven og naturen omkring os. Med 15 års erfaring i køkkenet serveres der stilsikre retter med præcision i råvarernes tilberedning.
Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hvér enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Martin Hylleborg er manden bag MH Dining. Martin Hylleborg er tidligere medejer og køkkenchefen hos den landskendte Restaurant Rebel. Martin har siden barnsben lavet gourmetmad, og han er uddannet hos Ensemble, en yderst delikat Michelin-restaurant. Restaurant Rebel har haft et unikt særpræg med Martin Hylleborg i spidsen og det er netop dette særpræg, som nu også er at finde hos MH Dining.