Vores Vinter

MH Dining

Vores Vinter

Der serveres et lille udvalg af forskellige lækre snacks inden 1 serveringen

1300 kr. / kuvert

4 serveringer

Serveringer
1. Servering

Stenbiderrogn med rygeostcremé, sprøde hummerflager og Parmigiano Reggiano

2. Servering

Lyn grillet jomfruhummer med lun jomfruhummer fløde, urteolie og perleløg

3. Servering

Striploin af Black Angus kvæg med karamelliseret blomkålspuré, beder og rødvinssauce monteret med marv

4. Servering

Cognac flamberet ananas med vaniljeis og lun karamelsauce med ananas og appelsin

Om Restauranten

MH Dining

Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hvér enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Martin Hylleborg er manden bag MH Dining. Martin Hylleborg er tidligere medejer og køkkenchefen hos den landskendte Restaurant Rebel. Martin har siden barnsben lavet gourmetmad, og han er uddannet hos Ensemble, en yderst delikat Michelin-restaurant. Restaurant Rebel har haft et unikt særpræg med Martin Hylleborg i spidsen og det er netop dette særpræg, som nu også er at finde hos MH Dining.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer