Vol au vent & sprøde brisler .Cremet ragout, svampe fra efteråret & urter som salat.
Stegt krondyr & Rødbeder i variation. Sprøde pastinakker & vildt sauce.
Vinteræble som kompot & Estragon. Kamillemousse, æblesorbet & sprød tuille.
Grillet Iberico - Miso Creme
Dampet Blåmusling - Citroncreme - Fennikel
Saltet Torsk & Avocado. Agurk, syltet æble & sprødt.
Mols Dining ledes af kokketalentet og køkkenchef Oliver Nissen. Med hans erfaring som tidligere køkkenchef på ankerkendte restauranter, begiver Oliver og hans talent sig ud på nye eventyr med private dinings. Her anvendes hovedsageligt råvarer fra lokale producenter, fordi det både giver den bedste smag, men også fordi maden bygger på bæredygtige principper.
Mols Dining er noget helt for sig selv og tilbyder alt i et prisleje, der giver value for money. Med særligt speciale i fisk og skalddyr byder restauranten blandt andet på klassisk håndværk og stor smag. Hos Mols Dining laves der nutidig mad, hvor der er kræset for detaljerne både i smagen og det visuelle udtryk, hvilket skaber en fantastisk helhedsoplevelse. De benytter hovedsagligt lokale leverandører til deres råvarer, men også udenlandske råvarer bliver taget i brug, når det drejer sig om specielle delikatesser, som simpelthen bare fås bedre andre steder.