5.0
2 anmeldelserSprød Polenta - tomat gele - ristet panchetta
Grissini med pisket cremefraiche & grillet peber
Souflefars på pind
Sprød jordskok med æble og jomfruhummere
Ceviche af torsk - ingefær/lime sauce, cashewnødder, rå agurk og kål
Kulmule - variation af blomkål - hummersauce
Kyllinge ballontine med cognac og abrikos serveres med rygeoste skum & sprød skind
Farseret vagtel - blodappelsin - gulerod - karamelliseret løg
Okse - Grillet selleri - lynstegt grønkål - selleripure - intens rødvins glace
Luftig creme med pastinak - karamel is - marengs - nougatine
Petit Four
Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.
Når du bestiller gennem chefmade, får du mere end bare en fantastiske Privat Dining oplevelse. Du får vores tryghedsgaranti, som sikrer dig en uforglemmelig aften med dig som vært i centrum.
Chefmade er din tryghedsgaranti for at du som vært kan du slappe af og nyde hele aftenen, velvidende at alt er i de bedste hænder - før, under og efter din Private Dining.
Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.
Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.
Det sker heldigvis meget sjældent, men hvis restauranten oplever udfordringer, gør vi alt hvad der står i vores magt til at finde en ny restaurant. Denne ekstra sikkerhed for at I ikke står med et middagsselskab uden mad til Jeres rester, er selvfølgelig meget vigtigt for dig som vært, til at du kan slappe af og vide, at der bliver sørget for alt.
Livet er uforudsigeligt. Derfor tilbyder vi fleksible afbestilling muligheder, så du kan planlægge med ro i sindet. Se vores betingelser her.
Få hjælp af vores Private
Dining eksperter
Mols Dining er skabt af den passionerede kok Oliver Nissen. Uddannet fra Fuglsøcenteret og med læretid på Kolding Fjord, har Oliver været køkkenchef på bl.a. Restaurant Stockfleth og Kjøbstaden. Olivers vision og passion for madkunst har altid været at skabe enestående madoplevelser med fokus på lokale råvarer og bæredygtighed. Med flere års erfaring i private dinings og fine dining catering, er Mols Dining højt rated og fast leverandør af mad til Møllerup Gods, hvor Oliver har haft æren af at servere for dronningen og mange andre prominente gæster
Mols Dining er en kulinarisk oplevelse , hvor passion for mad og kærlighed til Mols' unikke natur smelter sammen i en unik enhed. Fusionen af den lokale stolthed og skabelsens element i køkkenet er kernen i alt der serveres. En urokkelig faglig integritet, baseret på års erfaring samt prioritering af lokale råvarer og bæredygtighed. Køkkenchefen imødekommer alle præferencer, fra kød til planteriget, med en kreativ tilgang og ivrig fortællelyst. Mad er et instrument til at udtrykke meninger og værdier. Mols skaber enestående madoplevelser, der kombinerer stolt dansk tradition og innovation. Hver detalje, både i smag og visuelt udtryk, er nøje overvejet. Denne passion for uforglemmelige madoplevelser opleves til over 25 bryllupper hvert år
Kontakt os5 / 5 ud af 5 stjerner
En skøn aften med dejlig mad i et roligt tempo som matchede selvskabet. Maden smagte skønt og var tilpasset årstiden. Tusind tak for en dejlig middag i vores sommerferie! Mette og familie
Mette
5 / 5 ud af 5 stjerner
Lækker middag - fin servering
Jens Okkels