Hasselbach & Caviar.
Sprød Krustade & hummer.
Jomfruhummer & Melon.
Ceviche af hummer med agurk, chorizo, grøn ”gazpacho” og macadamia.
Saltet sandart med brioche, tomatsaft, oregano og artiskokker.
Mundwerks Tatar.
Olivenolie, Piment, trøffel, frisee og chips.
Dansk oksemørbrad med croquette.
Karamelliseret løg, ærter og morkelsauce.
Hindbærtærte med limesorbet.
Marengs, lemoncurd og brændt chokolade.
Restaurant Mundwerk er specialister i at skræddersy oplevelser efter budget. De er desuden eksperter i at eksekvere på store arrangementer med helt op til 600 gæster. Det er verdensmad med smage fra nord, syd, øst og vest, som sammen med godt håndværk munder ud i fantastiske smage. Det er mad til både øjne og mund.
Med folkene fra Restaurant Mundwerk i ryggen er dit arrangement, stort som småt, i enormt kyndige hænder. Det er bestemt ikke pral, når de skriver på deres hjemmeside: "Uanset om I drømmer om trendy taiwanesisk, helstegt pattegris, nynordisk elegance eller noget helt fjerde, så sørger vi for, at det bliver, præcist som I har drømt om." Det løfte bunder i en enorm kærlighed til det gode håndværk, og den gode smag. Mundtwerk skal forstås som håndværk til munden, og det hentyder til det verdenskendte tyske præcisionsarbejde og respekt for det gennemarbejdede. Det er kraftfulde smage, pakket ind i elegance.