Helheden

NJ Dining

Helheden

Et unikt indblik i alt det bedste fra NJ Dining. Her bliver alle sejl sat for og give jer den ultimative private dining oplevelse. Med de bedste rüvarer som kan skaffes og det største franske hündvÌrk, sat sammen med egen personlig stil. Sü vil man fü en uforglemmelig middag i smagens tegn.

895 DKK / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Kyllingechips & purløgsmayo

Krustade, rejer, dild, lime & ørredrogn

Sorte Kalamata oliven

Østers, estragon, olivenolie & røde ribs

BRØD

Hjemmebagt Manitoba brød med saltet økologisk smør

FORRET

Torsk stegt pĂĽ crouton

Persillecreme, perleløg, syltede spÌde karotter & muslingesauce

MELLEMRET

Perlehøneterrine

Sommertrøffel, andelever, kirsebÌrkompot & balsamico vinaigrette med frugtig olivenolie

HOVEDRET

Modnet okse i morkelfars

SelleripurÊ, løg, sennepskorn & sauce bordelaise med røget marv

DESSERT

TĂŚrte med Callebaut chokolade

Sommerens bĂŚr, crumble & hjemmelavet is

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gÌster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer büde dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstür vi, at hver vÌrt og deres gÌster har unikke prÌferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegüende kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestüende position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diÌtbehov, kulturelle prÌferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

FĂĽ hjĂŚlp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

NJ Dining

Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus pü den gode smag, hvor hver enkelt ingrediens pü din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Niklas Jensen er manden bag NJ Dining. Niklas er tidligere køkkenchef hos den anerkendte Restaurant Ros. Niklas har siden barnsben lavet gourmetmad og med arbejde pü nogle af de dygtigste restauranter pü Fyn, er hündvÌrket iorden. Et stilrent og moderne udseende gør sig gÌldende hos NJ Dining, der leverer uforglemmelige øjeblikke og gastronomiske mestervÌrker. Lad dig inspirere, forføre og tryllebinde, nür NJ Dining laver maden til din nÌste middag.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer