Friteret jomfruhummer, Baerii caviar, brunet smør emulsion, æblecider & oxalis.
Surdejs vaffel med tomat, serrano, parmesan & vintertrøffel.
Smørstegt brioche med Baerii caviar, fed creme fraiche & syltede ribs.
Surdejsbrød med pisket brunet smør.
Koldrøget norsk laks, citrus, fed creme fraiche, sprød crouton, hyldebærkapers & spæde salater.
Fine de Claire østers, Baerii Caviar, fed creme fraiche, stikkelsbærpuré & estragonolie.
Fine de Clair østers, Baerii caviar, stikkelsbær, estragon & creme fraiche.
Stegt oksemørbrad med kartoffelterrine, karamelliseret & grillet løg, glaseret rødbede & portvinssauce.
Oste fra nær og fjern med behørig garniture.
Svampet hvid chokoladekage med citrus, passionsfrugt curd, krystalliseret hvid chokolade, cremet vaniljeis & brunet smør tuille.
NJ Dining opgradere de klassiske smage fra det franske og nordiske køkken, til visuelt smukke anretninger fyldt med velsmag.
Unikke smage og anretninger gør dette til et sikkert og solidt valg. Der er fokus på den gode smag, hvor hver enkelt ingrediens på din tallerken giver mening. Intet unødvendigt. Niklas Jensen er manden bag NJ Dining. Niklas er tidligere køkkenchef hos den anerkendte Restaurant Ros. Niklas har siden barnsben lavet gourmetmad og med arbejde på nogle af de dygtigste restauranter på Fyn, er håndværket iorden. Et stilrent og moderne udseende gør sig gældende hos NJ Dining, der leverer uforglemmelige øjeblikke og gastronomiske mesterværker. Lad dig inspirere, forføre og tryllebinde, når NJ Dining laver maden til din næste middag.