Hummer Croquette - Hummer Mayo - Rogn
Vagtelæg - Røget Emulsion - Trøffel
grissinin m parmasan og trøffel og sortfodskinke
Østers- syltet trøffel - grøn olie
Rimmet Kammusling - selleripure - syltet æble - ristet brioche m trøffel - grøn olie - tallerkensmækker - caviar
Hummer hale penslet med fermenteret hvidløg - karmeliseret fennikel pure - sauteret kål skud - syltede skov svampe - tytte bær - Brunet smør og soya - rød amarant
Stegt rødfisk - selleri pure med brunet smør - syltet græskar - ristet boghvede kerner - perleløg - urte mix af dild, kørvel & citron skal - grøn urte olie - skummende Hummerbisque
Pulpo braiseret m salvie og hvidløg og glaseret i sauce - kylling croquette - friteret salvie - sauce på reduceret hønsefond/blæksprutte
Rørt tatar af okse mørbrad - friteret brioche - urte mayo - brøndkarse - porre aske
Braiseret og glaseret Short rib - syltede tyttebær - karse - kartoffelpure - sauce borderlaise m. Skalotteløg, persille, marv
Glaseret chokolade mouse & brombær sorbet & krystalliseret hvid chokolade - varm hvid chokolade skum - citron urt
PS Gastro - drømmerens middag. Lad dig blive forblændet af kærlighed til det klassiske franske håndværk og balancen fra det nordiske køkken. Når de ruller sig ud, bringer de den sublime madoplevelse til nye højder. Der kæles for smagende, helt ned i den mindste detalje.
Hos PS Gastro anrettes hver enkelt ret med den største omhyggelighed. Her er mad nemlig mere end bare et måltid. Det er en historie og et kunstværk, som bidrager til at give jer en oplevelse, langt ud over det sædvanlige. De forvandler klassiske råvarer, og løfter dem til nye højder. Med brug af de bedste tilgængelige råvarer og ikke mindst svampe og urter plukket i skoven, så bliver wauw oplevelsen ikke større, især når den løftes i mål med evigt fokus på den store smag.